Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunshineee

jak sądzicie mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Sunshineee

uprawiałam seks z moim narzeczonym 30 października miałam wtedy dni płodne 2 listopada najprawdopodobniej miałam owulację . Wydaje mi się że nie spuścił się we mnie aczkolwiek nie jestem pewna. nie robiłam testu bo wydawało mi się że jest wszystko w porządku .Okres mi się spóźnił 18 dni. Gdy dostałam przez pierwsze dwa dni była to strasznie ciemna czarna wręcz krew (pierwszy raz miałam coś takiego) drugiego dnia okresu pojawiły się skrzepy. Ten niby okres jest mniej obfity niż zazwyczaj. Zwykle 7 dni przed okresem bolały mnie piersi natomiast tym razem tak nie było , zawsze pierwszego dnia bolał mnie brzuch tym razem troszkę pobolał mnie drugiego dnia okresu. Jak sądzicie czy mogę być w ciąży już sama nie wiem co o tym myśleć z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość to wszystko zależy...
Ciężko stwierdzić. Czasem plamienie zbliżone do okresu może się pojawiać przez kilka mies. ciąży. Zrób po prostu test, a najlepiej 2 różne :)

Gość Sunshineee
Normalnie :) po prostu nie jestem pewna czy skończył we mnie. Zwykle okres mam przez 6-7 dni tym razem miałam zaledwie 3 dni. to wszystko zależy... dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Gość mikaaaamiki
Sunshineee a dlugo sie juz starasz??? moim zdaniem najlepiej poczekac z testowaniem do dnia spodziewanej @ bo po co sie nie potrzebnie nakrecac tak milam kiedys ale juz mam od dluzszego czasu inne podejscie

Gość mikaaaamiki
Jak na razie nie staram się o dziecko

Gość Sunshineee
Mikaaaamiki na chwilę obecną nie staram się o dziecko:)

Gość Sunshineee
wczoraj skończył mi się ten "niby okres" dzisiaj miałam straszne skurcze i znowu zaczęłam krwawić. czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje?