Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pissmen27

Niestety noc

Polecane posty

Laski wstajecie w nocy żeby iść siku??? Czy sikalas na stojąco no bo z tego co wiem to nie wszyscy tak sikaliscie :-D:-D

Gość ha ha ha he
kazdy wstaje siku w nocy jak mu sie zachce......... a na stojąco to chyba żadna nie siusiała :)

No jak nie jak tak właśnie chcialem żeby któraś napisała. Ale wszystkie dziewczyny juz widocznie śpią

Gość ha ha ha he
ja jestem dziewczyna i nie sikalam nigdy na stojaco niby jak? :)

Gość ha ha ha he
kiedy w wc cieplutko to nie ma tak źle :)

Gość ha ha ha he
nie jest źle,jesteśmy przyzwyczajone :)

No zima jest wstrętna . No jak można sikac na stojąco to Ty powinnaś wiedzieć :-D stać w rozkroku albo latem w nimi podwinac sukienkę i sikac :-D

Jak bys sobie to wyobrażała gdybyś sikala właśnie tak na stojąco a facet w tym czasie bawił by sie Twoja myszka ssał Ci ja :-)

Gość ha ha ha he
he he jak by chciał łykać siuśki........to niech łyka ale dla mnie to obrzydliwe a sikanie na stojąco też jest bez sensu bo nie każda nosi sukienki,żeby ja dzwignąć do góry i siku na stojaka robić ;)

Hmm nie ma to jak to jest lato :-) i krótkie spódniczki laski czasem specjalnie nie ubieraja majtek :-P

Gość ha ha ha he
to ja wiem o tym.......ale to jakieś zwykłe ladacznice tak robią nie uważasz?

Gość ha ha ha he
może którejś się to podoba he he mnie nie odpowiada to :)

Szczerze nie wiem jak to jest ale myślę ze specjalnie czasem nie ubieraja majtek jeden lubi jedno a drugi co innego i tak samo wzywania :-)

No a gdybyś wypila parę piwek, miała fazke to nie wiem jak by bylo ale chciałbym żebyś sikala na stojąco

Gość ha ha ha he
ha ha ale masz wymagania.........

Gość do pissmen
Załóż jeszcze kilka tematow odnośnie sikania na swojego partnera, lub cokolwiek zwiazanego z sikami, bo widze że serio ci odbilo, miałeś temat dla piss.. coś tam maniakow czy wielbicieli, to czemu tam nie lejesz? Wszyscy juz zrobili siku i poszli spac, nie ma z kim pisac?

Gość do pissmen
I dodam że wcale mi nie przeszkadza jeśli komuś podoba sie takie coś, indywidualna sprawa, w innym wypadku napisałbym coś negatywnego w waszym oficialnym temacie, ale ogarnij sie chłopie, zabardzo sie podjarałeś tym tematem.

No dokładnie wszyscy śpią, ja wiem ze ta sama myśl jest przerażająca dla kogoś ale piss jest fajna sprawa i moze Ciebie to nie bawi ale innych osób tak i mnie tez .

Ziom a z kim mam popisac pogadać o tym jesli nie tu przecież nie z kumplami o takim czymś. To jest moja tajemnica ale jara mnie to jak kobieta sika i chciałbym jej wtedy polizac :-P:-P

Gość Madzia17
Ja sikam normalnie jak każda dziewczyna

Gość do pissmen
Nie stary, nie chodzi o to czy to mnie bawi czy nie, ja do takich rzeczy mam neutralne nastawienie, ani nie przeszkadza, ani nie za specialnie kręci, tylko chciałem CI zwrócić uwage, bo login zwiazany z pissingiem to jeszcze nic, ale jak widze masz nawet maila w tej tematyce :D hehe.. nie no.. chodzi o to, że jak bedziesz tak ten pissing reklamowal, to jeszcze Cie ktoś od zboczuchow niewyzytych wyzwie, a jako dobry nocny duszek - czyli ja, muszę Cie ostrzec hehe

Gość ha ha ha he
ona sika normalnie...........nie napisała ze na stojaka a Ciebie tylko takie kręca ;)

Gość ja sikałam robiąc szpagat
;)