Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszły doradca

Jaką szkołę trzeba skończyc?

Polecane posty

Gość Przyszły doradca

W tym roku będę mieć maturę. Chciała bym zostać doradcą ubezpieczeniowym lub finansowym. Jakie studia powinnam wybrać lub jakie kursy skończyć?

Gość Przyszły doradca
up

Gość Przyszły doradca
Jak to zadne? Przecież osoby po samej maturze to chyba nie zatrudnią? PYtam się poważnie

Gość jakis czas temu snilo mi sie
chcesz pracowac w tajkim chlamie??:O

Gość nieistniejace libido
poszukaj sobie na jakims portalu z ogloszeniem o praca i tam przeciez bede wypsiane jakie sa ich wymagania co do wyksztalcenia

Mnie jak zatrudniali to wtedy miałam tylko maturę, później poszłam dalej. Zwykle do biur itp. Wymagają średniego, a do banków wyższego. Najbardziej jednak patrzą na doświadczenie.

Gość ryz preparowany
Ludzie doradzcie mi gdzie ja moge isc? W tym roku tez zdaje mature...za pewne nie pojde na studia, bo matura pewnie mi kiepsko pojdzie a oceny tez mam kiepskie :Op[oza tym nie wiem jaki kierunek by mnie zainteresowal...myslalam o pedagogice, ale.. wolalabym isc do pracy i do jakiejs innej wyzszej szkoly. /na jaka prace mam szanse?

Ja skończyłam bankowość i zarządzanie i z pracą nie miałam problemu. Teraz mam własne biuro. Najlepiej idź tam gdzie chcesz. Rób to co ci sprawia przyjemność bo praca dla samych pieniędzy nie daje pełnej satysfakcji. Trzeba robić jeszcze to co się lubi.

Gość yf64s64s6
kursy doradców finansowych, potem egzamin panstwowy i wewnętrzny danej firmy.

Gość Przyszły doradca
No z tym doświadczeniem to mają nasrane w głowach... Jak mam zdobyć doświadczenie skoro wszyscy go wymagają a bez doświadczenia nie chcą zatrudniać? Wiem bo moja siostra skończyła fizjoterapię i teraz u nas pracy nigdzie nie dostanie bo nie ma doswiadczenia :/ No i co z tego że skończyłą to co lubi? Za samą pasję się nie wyżywi..

Gość nieistniejace libido
ta, ja tez myslsma, ze wazne jest zeby lubi to co sie robi ,a teraz rzeczywsitosc zweryfikwoala te moje properytety i masz wszystko w dupie ,moja motto to: liczy sie kasa. a wiec chomikuje kasa przy malo ambitnej pracy ,ale w maire dorbzxe paltnej zeby kiedyz otowrzyc wlasny biznes.

Gość żadne. jest tam jakaś licencja
zobacz sobie :P ale tak to po maturze próbujesz się dostać do pracy i tyle. Bank zrobi ci szkolenie z ich produktów i koniec.

Ja nie wyobrażam sobie żeby robić coś tylko dla kasy bo robiłabym to bez zaangażowania-dla samej kasy to można do irlandi na zmywak pojechać a do tego wykształcenie nie potrzebne. Ja od początku stawiałam na pełną satysfakcję z tego co robię i choć na początku nie miałam kokosów to zdobyłam doświadczenie, które teraz wykorzystuje.