Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda jeszcze.

nie chcialam dziecka...

Polecane posty

Gość mloda jeszcze.

mam 18 lat dopiero , moj chlopak 24 i bardzo chcial juz dziecka, ja wrecz przeciwnie, ale on tak sie staral ze wkoncu mu wyszlo, ja chcialam za wszelka cene usunac kupic jakies tabletki poronne cokolwiek a nawet myslalam o samobojstwie, plakalam dzien i noc co ja teraz zrobie, ze urodze , on mnie sobie usidli , bedzie zdradzal a ja w domu z dzieckiem, tak plakalam wyzywalam ze nie chce bachora, ze jak juz usunac nie moge to oddam itp itd. a teraz moj synek ma 3 miesiace i jest taki kochany ze nie wyobrazam sobie zycia bez niego, moge patrzec na niego godzinami, nosic go na rekach, jest cudowny a ja chcialam taki blad popelnic ;/

Gość w końcu ktos
to jak chłopk będzie miał 15lat to mama 33 :D

Gość 67gfj
nie ty jedna,ważne,że dobrze się wszystko ułożyło,nie myśl że chłopak bedzie cię zdradzał,na to nie ma żadnej reguły,super laski wykształcone są zdradzane również

Gość anikaaaaa
oj,daj spokoj... po prostu tak czułas, byłąs spanikowana, zastarszona...to normalne, to s arekacje ludzkiej psychiki wiem ze mozesz sie teraz tego wstydzic ale staraj sie amłemu wynagrodzic to i okazywac jak bardzo go kochasz.... tak jest zawsze, jak sie zobaczy malenstwo i przytuli to nic nie jest wazniejsze od niego:P

Gość mloda jeszcze.
teraz juz sie tak wszystkim nie martwie.. ale jak pomysle co kombinowalam zeby tylko ciaze usunac to az mnie w sercu kluje

Gość anikaaaaa
ja jestem w 8tc.... wiesz mam takie hustawiki anstrojw ze az sie sama boje, chociaz jestem w małzenstwie, dzoecko było palnowane, chciane... ale zcasmai jaks ie pkłoce zmężem to mówie teksty typu: trzeba było gume założyc, jak by ciązy nie było to problem by był z głowy,itp. wstyd mi przed sam,ej soba...ale wiem ze jak by mi ktos dał ajkies tabletki poronne albo cos... to chyba bym go zabiła:)

Gość HmHmHmHmmm@@
Blad mlodosci po prostu. Nie mysl wiecej o tym co bylo, bo przeciez nie usunelas dziecka tylko zyj chwila, w ktorej jestes i ... kochaj synka. Powodzenia:-)

Gość mloda jeszcze.
samobojstwo to bym chyba popelnila jak bym usunela ciaze, teraz jak na niego patrze jak sobie slodziutko spi to az milo :) jest taki kochany, malutki, niewinny :)

autorko popatrz masz wyrzuty sumienia po samym myślach, chciałaś się pozbyć, na szczęście się nie udało, sama tak stwierdziłaś, kochasz dziecko to piękne, rozumiem cię ja mam 22lata i 14miesięczną córkę jest dla mnie największym skarbem, ale te uczucie że na początku jej nie chciałam powraca jak bumerang, nie raz myślałam co by było gdybym naprawdę pozbyła się dziecka, jaki był by teraz okropny ból, gdy powraca do mnie te wspomnienie jak nie chciałam córki bardzo wtedy cierpię, jest to psychiczny ból, że jej nie chciałam, naprawdę nie mogę sobie wyobrazić co by było jak bym naprawdę się jej pozbyła, ten ból chyba by mnie zabił, nie potrafię także zrozumieć jak inne kobiety mogą usunąć, a tak to dziękuję za moje Słoneczko które do mnie potrafi biegnąć choć jeszcze nie umie dobrze chodzić i się przytula daje buziaka....autorko to jest piękne....

Gość ja dostałem listę prezentów
ale 25 letni ojciec najprawdopodobniej jak był idiotą tak nim pozostał

Nie koniecznie 25letni ojciec musi być idiotą, mój mąż ma 22lata i jest dobrym ojcem, nie moge na niego narzekać, choć były między nami bardzo ciężkie chwile, moja depresja poporodowa zaczęła niszczyć nasz związek ale na szczęście już powoli ale skutecznie wychodzimy na prostą

Gość mloda jeszcze.
Izabelka - dokladnie mam takie same odczucia, synek ma na imie Wiktor :) imie wymyslila mama mojego chlopaka bo sami nie moglismy sie zdecydowac, przyszla tesciowa powiedziala Wiktor i zostal Wiktor :)

Gość mloda jeszcze.
im raczej chodzi o to ze jest ode mnie starszy :O

podoba mi się te imię, kochana mogła bym liczyc na kontakt poza kafe??szukam właśnie kontaktu z takimi młodymi mamusiami, a tutaj to od razu jakieś żmije się znajdą a ja jestem dumna z mojej córki, choć to była wpadka ale dla mnie bardzo szczęśliwa...

Gość mloda jeszcze.
a czy ja gdzies napisalam ze nie bylo antykoncepcji?! zreszta nie musze sie wam tlumaczyc, wiedzialam ze napewno przyjda tu osoby ktore beda cos wyzywac i sie wymadrzac

levviatan oczywiście jak zwykle misi się wciąć, idiota z ciebie jak jasna cholera, zostaniesz starym kawalerem stetryczałym staruszkiem siedzącym na kafe, zazdrośniku

Gość mloda jeszcze.
Izabelka - zapisze sobie twoj meil i napisze jak bede miala troszke wiecej czasu :)

trzeba ominąć głupie docinki i być zadowolonym, a co miałyśmy czekać do 40tki na dziecko a później histeryczne tematy NIE MOGĘ ZAJŚĆ W CIĄŻĘ ALBO MOJE DZIECKO JEST CHORE BO ZA PÓŹNO ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak to mamy swoje serduszka które kochamy nad życie, a ci co myślą że młode mamy sobie życie zmarnowały to są w dużym błędzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anarchoseksualista
chodziło mi o to, że jak sama autorka napisała, jej facet uparł się, żeby mieć dziecko to jest idiotyzm, zmuszać 18 letnią dziewczynę do zajścia w ciążę to, że teraz jesteś szczęśliwa, nie zmienia faktu, że on postąpił źle

Gość mnie też rozwalił ten tekst
facet tak się starał że aż w ciążę zaszłaś..... no to niby jak się zabezpieczaliście ? zakłądał dziurawą prezerwatywę czy zakładał ją na sam finał ? durna jesteś że takie głupoty wypisujesz zamiast pisać że to jego wina bo on tak się starał, napisz od razu że byłaś za głupia by decydować sama o sobie i sama zadbać o to by Cię koleś w ciążę nie wrobił

Gość mnie też rozwalił ten tekst
skoro taka jesteś dumna z tej swojej wpadki to po cholerę zakładasz ten topik ? po ci ci wsparcie skoro jesteś taka spełniona i zachwycona ciażą w wieku 18 lat ? z nudów piszesz ? zajmij się lepiej domem i dzieckiem albo się czegoś poucz by dziecko nie miało durnowatej matki