Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota1972

spalił się dom

Polecane posty

Gość dorota1972

Nazywam się Dorota Jaworska. Mam 5 dzieci w wieku od 8 do 20 lat. W lipcu 2008 roku spalił nam się doszczętnie dom w Ognicy 2, 74-500 Chojna. Gdyby najstarszy syn, który spał wtedy pod namiotem nas nie obudził, spalilibyśmy się wszyscy. Od tego czasu tułamy się wraz z dziećmi po różnych wynajętych mieszkaniach. Mąż pracuje dorywczo a ja zajmuję się "domem" i dziećmi. Obecnie mieszkamy w wynajętym za 350 zł. domu przeznaczonym do rozbiórki w Ognicy 77, ale musimy się wyprowadzić do końca stycznia. Z gminy otrzymaliśmy pomoc na odbudowę naszego domu w kwocie 40 tys. zł, ale po odbudowie ścian i zakupie okien i materiałów na dach z tej kwoty nic już nie zostało. Potrzeba jeszcze pieniędzy na robociznę na dach, instalację elektryczną i wodną oraz skromne wykończenie. Będziemy wdzięczni za każdą pomoc. konto - 82102048120000020200158129 telefon - 691669580

Gość ale jędza z Ciebie
podała adres to mozna sprawdzić, czy tam mieszka faktycznie. a Ty miła nie rżnij głupa, gdybyś troche myślała, to bys zobaczyla, że adres podala, wiec raczej nie oszukuje

Gość nie byliscie ubezpieczeni?
szkoda... mnie nie stac na pomoc niestety :( ale zycze powodzenia!

Gość dorota1972
Potrzeby nam będzie też samochód, najlepiej terenowy Jeep

Gość do ale jędza z Ciebie
Ze mnie też będzie jędza jeśli powiem, że mogłabym podać adres jakiegoś spalonego budynku w okolicy, historyjkę i nr konta?:D I aktualny adres wynajmnowanego mieszkania?:classic_cool: Naiwniara 🖐️

Gość ostatni komentarz jest dobry
bo niby czemu my mamy teraz fundowac takim ludziom dom? Mogli się ubezpieczyć, albo miszkac w blokach jak większośc narodu

Gość mam fotki wszystkiicch
dom sie spalił a piszesz wulgaryzmy niecenzuralne, wstydz sie!

Gość Czy ktos moglby mi rowniez
zafundowac dom? Ja tez nie mam.

Gość dorota1972
żałuję tylko ,że jakis durny strażak wlazł wyniósł moje bachory :( mogły sie spalic...byłoby nam lżej :(

Gość Blowww ;)
Tam miało być chyba Cho.jna a nie hujnia :P weźcie zlikwidujcie spacje w linku i zobaczcie :D może nie kłamie .. bardzo współczuję jesli to prawda , życzę powodzenia .

Gość Blowww ;)
ej podszywie , trochę pokory .. bo to aż wstyd . jak można żartować ze śmierci ? obyś tego doświadczył na własnej skórze !

Gość Blowww ;)
Jakim prawem mnie obrażasz ? ... Czy ja mówię , że to ten dom ? Napisałam tylko żebyście sobie sprawdzili , nie pierdol mi tu ! Piźnij się w łeb patelnią najlepiej .

Gość zadzwonilam juz na policje
podalam im ta strone i sprawdza to konto tutaj podane czy faktycznie potrzebuje pieniedzy czy probuje je wyludzic...

Gość takajedna89
Tak, Chojna... To dość blisko mnie.

Gość takajedna89
C-H-O-J-N-A

Gość TAAAAAk
Nadete bufony ,jak nie chcecie pomóc -to nikt was nie zmusza . Nie wypisujcie durnot,piSza ci co maja cos mądrego do powiedzenia.Debilom dziekujemy

Gość Przeciez to latwo zweryfikowac
w podanym linku jest bank do wplat, sprawdzcie czy to ten sam, jesli chcecie wplacic.

Gość pytanie na swieta
koncowka nr konta jest inna:P

Gość buahahahahahaha!!!!!!!!!!!!
Taaa, teraz ja napisze i podam swoje konto :D:D:D:D:D

Gość Blowww ;)
nie no przecież ta idiotka nie wie co znaczy hipokryzja .. hahaha ja chce zweryfikować kobietę , a ta mi tu z hipokryzją . Wiesz co może lepiej zostaw tą patelnie w spokoju . I tak masz zamroczony umysł ciemna maso , wypierdalaj !