Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy powazny topik

Wkleiłam parę dni temu tu moją fotkę i powiedziecdzielicie że jestem ładna więc

Polecane posty

czy mialabym szansę u justina biebera? dodam , że jestem od niego sporo starsza jakies 5 lat , ale podobno wyglądam na 16-17 więc moze by wyszło ? :P

a prosze bardzo http://www.voila.pl/008/l6il3/?1 może nie jestem miss, no ale Justin mieszka w Ameryce a tam same tuczniki albo sweeet sixteen p.s rzata małgo - pudło, to nie prowo :)

Gość nieistniejace libido
wg mnie to jak na justina bimbera to nie jestes sweet enough.

oj no ale on sam jest na tyle $weEt , że ja już chyba nie musze nie ? co to ma byc haj skul mjuzikal 4 ? nie ja własnie chce go dopełnić, przeciwienstwa sie przecież przyciągają no nie? w ogole on mi sie nie podoabł ale dzisiaj zobaczyłam piosenkę a raczej usłyszalam...ależ on ma męski głos...zakochałam sie z miejsca :( ale mowicie że ne mam szans? macie mejla do niego? moze go jakos przekonam? :)

Gość nieistniejace libido
dam ci maila,ale ja to czarno widze. ale gud lak i w ogole justin.bieber@wp.pl

ta... Justin Biber 17 latek który chce napisać biografie (jakby miał o czym). za 3-4 lata świat o nim zapomni bo wyrośnie nam kolejny słodki pedzio-emo chłopczyk...

ale on ppodobno już napisał biografie , o swoim dzieciństwie i mlodosci oraz 2 latach kariery i ma 16 nie 17 podobno i ,...ma poczte na wp.pl ? bez przesady :P pewnie ma swoją własną domene @biber.com

Gość kiłka i mogiłka
no po foto to widze że szału nie ma dzastin by cie kijem nie dźgnął... :(

oh no tak bo ty sie mozesz za justina wypowiadać! na pewno jestes przegrancem który nie może miec laski bo ma 165 cm ...ile cm ma Dżastiin?? bo wygląda na 182 ? :classic_cool:

co za ściemy tu podają http://zapytaj.com.pl/Category/019,001/2,991308,ile_wzrostu_i_lat_ma_justin_bieber_.html on jest taki wysoki jak ten murzyn Sean Kingkong wiec nie moze miec 160 ;(