Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niko8576

prezenty gwiazdkowe

Polecane posty

Gość niko8576

Zastanawiam sie jak to jest, czy we wszystkich rodzinach znajdują sie prezenty dla wszystkich pod choinką czy tylko dla dzieci. W mojej na przykład jst zwyczaj że każdy ten prezent dostaje np. ja kupuję ode mnie i mojego mężą dla rodziców i siostry i jej córeczki po prezencie, czasami rodzice dostają wspólny prezent i podobnie rodzice kupują dla nas. U mojej koleżanki każdy kupuje sobie to o czym myślał i podkłada pod choikę dla siebie, u jeszcze innej koleżanki tak jak za dawnych szkolnych lat jest losowanie i kazdy kupuje osobie którą wylosował. A jak jest u was?

Gość lala++20
u nas każdy każdemu więc kasy idzie sporo

u mnie tylko dzieci, czyli ja (18) i brat (13). Zresztą wigilię też już spędzam tylko z rodzicami, z młodym nie zarabiamy to wiadomo, że nie kupujemy, a rodzice kupują zawsze

Gość kitty:-)
My kupujemy symbolicznie jakies slodycze, przeciez nie o prezenty w swietach chodzi a ze dzieci nie ma to starcza

Gość Funia5555
Od dwóch lat korzystam z mojej ulubionej księgarni.....wszyscy dostają ode mnie dobrane odpowiednia książki..... wielki wybór (patrz kategorie), stale atrakcyjne nowości, niezawodna i terminowa dostawa: http://tnijurl.com/f01853256bb5/ wystarczy tylko sobie poszperać i pomyszkować, ...miłych Świąt.....