Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhaaajjjaaaaaujhgaaaaakaka

Jakie miałyście objawy torbieli na jajniku?

Polecane posty

Ja mam podwyższoną temp,okres mi się spóźnia już tydzień (ciąża nie wchodzi w grę),bolą mnie sutki przy dotyku i jajniki....naczytałam się różnych artykułów i się boję że to objawy torbieli... a z miesiączką to mi zaczęło szwankować od tamtego miesiąca bo jak dotąd chodziło wszystko jak w zegarku...raz tylko pół roku po porodzie miałam wywoływany okres i od tamtej pory super.... aż do tamtego miesiąca... pomóżcie....

Gość dermaa
ja mialam bol w dole brzucha, czasem taki klucie. Bol podczas stosunku. Spozniajacy sie okres to niekoniecznie objaw torbieli, tym bardziej ze objawy masz typowe jak przed miesiaczka.

Gość sssssssssssssssss
ja mam nie pewną diagnozę w sumie .. ale spóźnia mi się okres ponad 2 miesiące [ ciąża nie wchodzi w grę] ostre bóle jajników .

Gość a zaparć nie masz?
Ja miałam kiedyś torbiel usuwany operacyjnie i cześć jajnika i teraz czasem boli przy stosunku, często bolą mnie jajniki i mam straszne zaparcie, biorę anty, a mimo to okres zawsze mi się opóźnia o kilka dni

Gość słodko-gorzka insulna
Objawy podobne do problemów jelitowych (bóle w dole brzucha, biegunka), które lekarz pierwszego kontaktu próbował mi wmówić. Moja mama się wkurzyła i zapisała mnie na USG brzucha w prywatnym gabinecie. Wyszły dwie duże cysty na lewym jajniku. Lekarz rodzinny zrobił wielkie oczy, kiedy zobaczył wynik. Miałam wtedy 14 lat, bóle brzucha od ponad roku, obfite miesiączki. Dostałam tabletki (Orgametril potem Diane 35) i torbiele się zmniejszyły, teraz muszę regularnie robić USG.

Objawy podobne do problemów jelitowych (bóle w dole brzucha, biegunka), które lekarz pierwszego kontaktu próbował mi wmówić. Moja mama się wkurzyła i zapisała mnie na USG brzucha w prywatnym gabinecie. Wyszły dwie duże cysty na lewym jajniku. Lekarz rodzinny zrobił wielkie oczy, kiedy zobaczył wynik. Miałam wtedy 14 lat, bóle brzucha od ponad roku, obfite miesiączki. Dostałam tabletki (Orgametril potem Diane 35) i torbiele się zmniejszyły, teraz muszę regularnie robić USG.

JA zaparć nie mam a wręcz przeciwnie....od jakiś 3 miesięcy chodzę do toalety wyprózniać się trzy razy dziennie...i tu jest coś nie tak....wieczorem robie kupkę a rano jak tylko się budzę (nawet nie poleżę) i muszę znowu iść.... i tak jest cały czas...

a sutki pobolewają mnie jak sobie je dotknę i lekko przycisnę i czuję w nich zimno......nie wiem co to może być? :(

Gość a zaparć nie masz?
hhaaajjjaaaaaujhgaaaaakaka - ja też chodzę często do wc, ale robię po troszku i strasznie się przy tym męczę