Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erotyczna11

Mikołaj daje ... :)

Polecane posty

CO dostaliście od Mikołaja za bycie Niegrzecznym chłopcem lub dziewczynką ....? :P bo ja dostałam erotyczny sen :) jak na razie ;)

Nic. A na dokładkę na dymanko szanse są mniej niż zerowe. Nic, tylko wziąć rozpęd i zatrzymać się z przytupem na ścianie.

Perwersja no ja miałam orgazm teraz czekam na reszte :) MR. Wolski może jednak nie ściana a śniegowa zaspa bedzie mniej bolało ?:)

erotyczna11, yep. zwiaze dziwke a potem ja wychlostam swiezo zerwanym porem. Nastepnie obleje ją goracym rosolem przyrzadzonym przez babcie i natre cwikłą.

Ja bym chciała dostać mmmm boskiego faceta na wieczór , ale Mikołaj moze nie chcieć mi go dać ... :( Może jakoś da się go jeszcze przekonćc bez pisania listu ? :)

Bogdanie ! a Ty gdzie chesz sie to wybrac ... jak świat taki piękny ? Źle Ci tu ? zobacz jak na kaffe wesoło !!!! :) I zawsze możesz znaleźć górkę lodową jak nie chcesz śniegu :P

Levviatan no spełni sie ... mam taka nadzieje :) tylko ze chiałam boskiego faceta .... a to już.... :)

Bogdan Wolski no to chyba zostaje ci liczyć na kolejne wcielenie w następnym życiu ,że może wtedy dostapisz spełnienia :( :) Ale zawsze można mieć nadzieję , tak co roku ... co ? :)