Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erotyczna11

Mikołaj daje ... :)

Polecane posty

To na prawde są kobiety co im sie bzykac nie chce ????????????? To może ona jakies chore KUrcze no !!!!!!!!!!!!!!

Erotyczna, ja tam do Mikołaja nic nie mam, ale wolałbym, żeby jednak on mi nic w tym zakresie nie dawał :D Tap Madl, nawet mi jest mnie szkoda ;) Bo to jest dziwne, być w udanym skądinąd małżeństwie, z kochaną kobieta u boku, a nie móc zwyczajnie podupcyć :D

To forum zamienia sie w zlot ludzi nieszczesliwych. Gdzie wy mieliscie oczy wybierajac sobie partnerow? no kurwa to juz przesada, zeby partner/partnerka nie chciala seksu... o so chodzi bo ja nie understand!

A ja mam i jedno i drugie , ale chciała bym ekscytującego , energetycznego , mega podniecającego seksu a takiego własnei nie mam mimo ze wszystko jest ok :) :) No i mimo wszystko licze na Mikołaja w tym Roku :)

Ostry, moja kobita, jak ją sobie brałem (a to już łaaaadny kawał czasu temu było) to była wielce chętna i mogła to robić przy każdej muzyce, parafrazując wieszcza. Niestety, po urodzeniu dziecka (czyli już nieco ponad 3 lata temu) odmieniło się jej i tyle. Ot, cały sekret :)

Bogdan !!! ja urodziłam 5 lat temu i jakos mi sie nie odechciało jeszcze , a właściwie to chce wiecej i jeszcze lepiej ...:)

Zabawie sie zatem w wyrocznie i powiem tak. Bogdanie, niebawem pojdziemy razem na kobiety lekkich obyczajow. erotyczna, ty wyladujesz u mnie w lozku a z szafy wyskoczy nagi bogdan i zrobimy ci niezly gangbang! o! :D

Jak wyskoczę nago z szafy, to nie będzie gangbangu, tylko zejście śmiertelne na skutek rozległego zawału mięśnia sercowego :D

Ostry tylko byś sie potem nie zabawił znowu w wyrocznie i nie powiedział tak :" nici z tego moja Miła , na stanie nie ma mocnych " :P

ok Bogus niech że Ci bedzie .... :) Zostawie was teraz ide sobie podjem troche , ale wracam do was jak święty Mikołaj tyle że wcześniej jak za rok :) :P

odświeżam tego topa a mikołaj dał dał :) a przecież nie powiem kazdy ma swój prezent ...

No co jest? Nikt nic nie dostał już więcej ?!!!! Boguś wyłaź z szafy no chyba ze tam zasnąłeś :P

Ja spotkałam dzisiaj Mikołaja w sklepie i zapytał sie czy byłam grzeczna powiedziałam, ze chyba nie bo nic jeszcze nie dostałam , ale zapewniłam go ,że starałam sie bardzo cały rok i ,żę moze jednak powinien mi cos dac .... !!!:( puścił oczko , usmiechnał sie i poszedł dalej ... nie wiem co to miało znaczyć :)

może jednak dostane to co mam dostac , lista napisałam :( to chyba sie mi nalezy no chyba ,że miał być wysłany email no to klops, bo ja zwykły wysłałam :(