Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna2104

wynik testu

Polecane posty

Gość Justyna2104

Witam wszystkie Panie. Proszę Was o radę, bo sama nie wiem co mam o tym myśleć. Kochałam się z moim facetem w dni płodne(19,20,21 listopad), lecz nie dochodził we mnie, teraz jeszcze nie dostałam okresu, a powinnam mieć około 3 dni temu, jakieś pierwsze oznaki ciąży mam, często kręci mi się w głowie, mam dziwny biały śluz, kucie w jajnikach, wzdęcia. Robiłam dziś test jakąś godzinę temu i wyszedł negatywny, słyszałam ze najlepiej robić testy rano, ale na tym było napisane że można robić o każdej porze dnia. Teraz nie wiem co myśleć, okresu dalej nie ma a reszta objaw jest dalej. Chce jutro rano powtórzyć test ale boje się rozczarowania że znów wyjdzie wynik negatywny, a chciałabym tego dziecka. Bardzo proszę o radę.

Gość kaskaderka_24
Hello! Ja na Twoim miejscu kupiłabym jeszcze jeden test i zrobiłabym go jutro rano. Rano jest największe stężęnie hormonu ciążowego w moczu i test jest pewniejszy.

jeśli masz taką możliwość to idź do laboratorium i niech ci zrobią badanie beta hcg, gdyby była ciąża to po tym badaniu napewno już by wykazało,zdarza się, że testy sikane są wadliwe lub później miałąś owulacje niż myślałaś i jest niskie stężenie hcg i dlatego wynik negatywny ;)