Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihwefohivwiohv

nie dostalam prezentu na mikolaja

Polecane posty

Gość ihwefohivwiohv

od chlopaka. Ja mu kupilam ale mu nie dalam bo nie chcialam go stawiac w glupiej sytuacji, Czy dobrze zrobilam ?

Gość ihwefohivwiohv
?

Gość źle, skoro kupiłaś
to mu go daj, chyba, że wasza znajomość jest na płaszczyźnie koleżeńskiej. nie zastanawiaj się czy będzie mu głupio bo powinien tak się czuć!

Gość ihwefohivwiohv
jestesmy razem prawie 2 lata , w tamtym roku dostalam prezent z wzajemnoscia , myslalam ze teraz tez tak bedzie to kupilam. Nie zalezy mi na prezencie bo i nie przepadam za nimi. Tylko sie zastanawialam co zrobic z moim

Gość ihwefohivwiohv
alez nie. ja nie jestem zla tylko zastanawiam sie czy dobrze zrobilam nie dajac mu mojego prezentu

JA ana twoim miejscu bym go dała nawet teraz czy jutro:) Skoro masz to dlaczego masz go chować? Może zapomniał o mikołajkach i szybko nadrobi zaległości:)

mój facet rok temu też zapomniał, a ja mu dałam i tak, to powedział że w takim razie w ramach prezentu idziemy do kina/restauracji.:)

Gość ihwefohivwiohv
no wlasnie nie. Ja nie przepadam za prezentami. Wole je dawac. Schowam prezent na inna okazje. Nie chce zeby bylo mu glupio.

Gość MagazynZyczen.com
Może poprostu nie miał pomysłu na to co by się Tobie podobało... Jeśli ne macie pomysłu na preznty zapraszam do naszgo darmowego portalu. Nie będziecie mieli problemu, obdarowana osoba będzie na 100% zadowolona a Wy nie będziecie tracili czasu na bieganie po sklepach i wymyślanie. Zaproście tam swoją rodzinę i znajomych. Jest to miejsce gdzie każdy tworzy sobie liste rzeczy które są mu potrzebne lub mu sie podobają, określa adres fizyczny lub stronę www, zdjęcie i krótki opis przedmiotu - osoby zapisane do grona użytkownika mogą oglądać te przedmioty - jest to użyteczne i łatwe narzędzie do czerpania inspiracji na prezenty, a co wazniejsze - podarunki są zawsze trafione. Dodatkowo mamy dział inspiracji gdzie znajdziecie inspiracje do prezentów które można zrobić samemu i które będą szczególne ze względu na to ze zrobione własnoręcznie. Zapraszamy www.magazynzyczen.com