Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna oooonnnnaaaaaaaa

jak osiągnąć orgazm???

Polecane posty

kocham się z moim facetem przeciętnie 3 razy w tygodniu. To jest mój pierwszy partner sexualny od początku mam problemy z orgazmem tzn. lubię sie z nim kochać jest mi dobrze nawet bardzo ale po prostu nie wiem co to orgazm, czasem mam takie chwile uniesienia że nawet wydaje mi się że to jest to ale nie jestem pewna. Może to wszystko dlatego że czasm go nie "czuje" ma 15cm. (to jest jego wielki kompleks i nie zamierzam z nim o tym rozmawiać żeby go nie urazić) Ostatnio on też długo nie może dojść dopiero tak po 40min. co poradzicie może jakieś pozycje ciekawe żeby łatwij było nam o orgazm( odpada tylko anal pozatym wszystko może być)

?

pomoże ktoś

Gość jajola
Może dłuższa gra wstępna? Niech Cie popieści najpierw dobrze. Prawda jest taka, że jeśli będziesz miała orgazm to nie będziesz się zastanawiać czy go miałaś bo będziesz tego pewna, kobieta która go osiąga nigdy nie zastanawia się czy go miała :)

Gość ja tylko
Nie myśl o orgazmie pochwowym, bo rzadko która kobieta go doznaje nawet po latach uprawiania sexu! Szybciej i to 90% pewne doznasz orgazmu łechtaczkowego i na tym się skupcie! Można go doznać nie tylko wtedy kiedy partner pieści ustami czy też palcami Twoją łechtaczkę, ale także wtedy, kiedy pieści ją nie doprowadzając Cię do końca, czyli do orgazmu, ale kiedy będziesz czuła że już ma on nadejść, wówczas każ mu przestać, wtedy niech on wejdzie w Ciebie i uprawiajcie wówczas sex w takiej pozycji aby on był na Tobie i okolicą swojego podbrzusza ocierał się o Ciebie jednocześnie penetrując penisem, wówczas będzie dotykał Twojej wcześniej rozbudzonej łechtaczki i w ten sposób osiągniesz orgazm podczas kiedy Twój partner będzie w Tobie. To mega sprawdzony sposób nie tylko przeze mnie, wiele kobiet mających problemy z orgazmem podczas penetracji wypowiadało się na forum, że ten sposób jest niezawodny.

Gość no tak ...no tak......
a może to on ma feler...???......ja tak miałam......

Gość smutna onaaaaaaaaa
a jaki on może mieć feler to mój pierwszy facet bardzo go kocham