Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska123

szpital drezdenko

Polecane posty

Gość ciekawska123

czy ktos rodzil w drezdenku ? jak jest z opieka w trakcie porodu i po ? i co trzeba miec dla siebie i maluszka?

Gość ciekawska123
???

Gość gość
Temat dość stary i na pewno już nieaktualny, ale może jeszcze komuś się przyda. Jakiś czas temu rodziłam w Drezdenku. Co było potrzebne dla mnie i maleństwa? Prawie nic. Szpital wiele zapewnia. Przydały się tylko kapcie, ręczniki, artykuły higieniczne- tj. szczotka do włosów, szczoteczka do zębów, pasta, ręcznik papierowy, szare mydło! i poza tym chyba nic więcej. Koszule do porodu jak i na czas pobytu w szpitalu dają swoje, podkłady poporodowe itp. również. Dla dziecka musiałam mieć tylko chusteczki nawilżające. Pod tym względem szpital w Drezdenku jest SUPER. Natomiast opieka w trakcie, jak i po porodzie daje wiele do myślenia. Miałam wrażenie, że położne pomyliły zawód. Nie takie osoby powinny tam pracować. Kobieta kobiecie... Brak słów. Jeżeli któraś z Pań dobrowolnie zdecyduje się na wybór tego szpitala, musi przygotować się na to, że tam kobietę traktuje się jak kogoś, kto nie ma prawa bytu.

Gość gość
Radze wybrac inny szpital polozna brak slow