Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala podpowie :

PARÓWKA ??-niee dziękuje !

Polecane posty

Gość Ala podpowie :

to po prostu wielki SKANDAL ! połowa polaków nie wie co daje swoim dzieciom , ale też co sami jedzą...co 3 polak je PARÓWKI ..!! A TAK SERIO TO WIECIE co w nich się mieści .?? -skórki (z szynek i innych) -odpady po innych mięsach itd.) ALE MY WCIĄŻ KOCHAMY PARÓWKI , PRZECIEŻ TO OBRZYDLIWOŚĆ JEŚĆ TAKIE ŚWIŃSTWO kiedyś jadłam je na okrągło kiedy chodziłam do pracy 4-6 minut -i gotowe ! ale teraz trzymam się od nich z DALEKA !!!! co wy na to.?

Gość my na to nic
jak się nie umie czytac składów to się mozna bac kupujesz bez MMO i jest ok

Gość Ala podpowie :
dodam również że ujeebana serem, cuchnąca parówka mojego męża smakuje wprost wyśmienicie 🖐️

Gość nayarana
nie pitol...kiedys moze tak bylo, teraz to kontroluja

teraz jak nie kupisz kielbasy od chłopa, to nie bedziesz miec żadnej pewności, że to prawdziwa kiełbasa :P

Gość Krzyyk ochyddddyy!
ŻAL ŻAL . TO SWIETA PRAWDA ! - PARÓWKI DO DNIA DZISIEJSZEGO MAJĄ W SKŁADZIE SWINSTWA ... OBEJRZYJCIE SOBIE FILMIK NA YOUTUBE -ZGROZA PARÓWEK ALBO NA GALILEO ODC. 207 ZOBACZYMY CZY POTRZYMACIE ZA PAROWKAMI

Gość karina inna inna
moj tata pracowal na masarni jako kierowca i tez opowiadal, co tam sie dzialo, nie bede mowic nazwy ale jest to dosc znana firma produkujaca wedliny. otoz koledzy mojego ojca, masarze, opowiadali w ramach zartow, co sie wyrabia podczas produkcji, wlasnie o parowkach jakie to swinstwo, ze dodaja tam wymiona krowie itd., najgorszego sortu mieso, odpady wrecz. niejeden plul podobno do kotla albo charchal. prawdziwe! a ja miesa nie jem nie dlatego ze ktos charcha do przetworow ale dlatego, ze widzialam na wlasne oczy w jakich warunkach sa tam zabijane zwierzeta. to jest tragedia. wole uwazac na swoja diete i badac sobie zelazo zeby nie wpasc w anemie ale nie przyczyniac sie do tej masakry. swinie sa bardzo inteligentne, podobno bardziej inteligentne niz psy i cierpia okropnie w rzezniach. stloczone czekaja na swoja kolej i sluchaja jak inne swinie kwicza z bolu, niektore jeszcze zywe wrzucane sa do kotla z goraca woda zeby skora lepiej z nich odchodzila. nie moglabym przelknac kawalka miesa. to nieludzkie. po drugei czlowiek ma dlugi przewod pokarmowy przystosowany do trawienia pokarmow niemiesnych. a sam Jezus tez jadal tylko ryby z miesa (ryby jem od czasu do czasu, wiem, ze one tez cierpia, ale niestety jem jej czasem:( ale swinki albo krowy itd nie. NIGDY!!!

Gość Krzyyk ochyddddyy!
nie przeszkadza mi to jednak trzymać parówki z morlin w doopie i jednocześnie z wami pisać

Gość E tam... nie ma co
sie zbytnio zastanawiac co sie je bo wyjdzie na to że będzie trzeba głodowac, mój znajomy jest piekarzem, przyszły mrozy i mówił że 2 tygodnie temmu mieli plagęmyszy i szczurów, ile się upiekło z chlebem to już niewiadomo ;D Sam widział jak szczur wpadł do kadzi z ciastem kiedy sie wyrabialo.

Gość Karowela-Knwalia
Myślicie , że jak coś jest smacznego to trzeba to jeść.???? -Brzydzę się was.. NAWET nie wiecie co tam jest .. ale przecież to wasza sprawa żryjcie te gówniane parówy i zatrowajcie się ja wolę zdrową żywność ... CZŁOWIEK JEST TYM CO JE ... życzę wam zdrowego żołądka , bo to co nie którzy tu piszą to mi się rzygać chcę jak opychają się tymi parówkami !!!!!!!!!!

wiesz nie wszystkie parówki też są takie same, takie za 3,50 za 1 kg a np 1kg za 10 zł na pewno się różni składem

Gość habrimka
mieso sie kurczy podczas smażenie parówki nie kurcza