Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starucha chyba

po jednym topie na kafe załamałam się.jest ze mną aż tak źle?

Polecane posty

Gość starucha chyba

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4675346 w moim wieku dziewczyny już po kilku "partnerów" do całowania z języczkiem miały a ja mam 18 lat i żadnego pocałunku (cmokanie w usta w dzieciństwie się nie liczy) załamałam się totalnie i jeszcze niektóre lesbijskie próby maja na koncie czy ja jakaś nienormalna jestem? no nie było okazji, nigdy nie zauroczyłam się z wzajemnością, ostatnio strach przed wygłupieniem w czasie pierwszego pocałunku przeszedł mi ale po tym topiku wrócił jak bumerang, i co mam się z kimkolwiek przelizać byleby by było i byleby się nauczyć? czy jak, kurwa nie mam pojęcia płakać mi się chce łatwo chłopak się zorientuje, ze nigdy tego nie robiłam?

Gość starucha chyba
ej? 😭

Gość niech ktoś mi powie!!!
ja mam 26 i się nie całowałem

Gość starucha chyba
no właśnie ja bym chciała przeciętną poznać bo chyba raczej 21letnie dziewczyny nie mają 30 na koncie, co? czy się mylę

nie ma w tym nic dziwnego, tak przynajmniej mi się wydaję, trzeba mieć nadzieje że kiedyś wreszcie przyjdzie ten pierwszy raz i będzie okazja

Gość starucha chyba
e no nadzieja umiera ostatnia :D chodzi mi o to że po prostu kiedyś bardzo to przeżywałam, ale teraz wrzuciłam na luz. jednak jak patrzę na takie topiki to sie boję cholernie, ze wyjdę na żałosną

Gość starucha chyba
:O

Gość akdjgdkf
To dobrze, że przeżywałaś, co jest złego w przeżywaniu i co innego przeżywać, jak nie własne życie. Może telenowelę?? jak się ktoś więcej zastanawia, to się rozwija.

Gość smmrodnia z grzybnią
jestescie opóźnieni w rozwoju!

Nie musisz żyć tak jak inni. I nie bierz byle kogo do pierwszego pocałunku, bo Ci trauma zostanie :D Będzie okazja, nie bój się.

Gość starucha chyba
akdjgdkf--weź kurwa przeczytaj co piszesz :O idiotyzm nawet nie chce mi się wytykać co jest kompletnie nie na temat to, ze w końcu to mnie spotka to wiem, i fajnie jakbym była zakochana wtedy, ale jak dziecko boję się porażki-wygłupienia

w pierwszym zdaniu widzę, że mnie cytujesz, haha :D:D:D A to do całowania potrzeba się zauroczyć ? Czy może wystarczy spacer z zaje.bistym kolegą i to że mam na to ochotę i już ?

Gość ..NATALA..
Trafisz na swojego.Musi być ta chemia _no nie!!!! powodzenia.

Gość akdjgdkf
No pisałaś, że kiedyś przeżywałaś. No ale więcej ci nic nie napiszę. Spierdalaj i gadaj sobie ze sobą.

Gość starucha chyba
yyyy, no dla mnie to jakaś forma okazania uczuć, więc ot tak z kolegą czułabym się dziwnie i nieprzyjemnie. jestem osobą oschłą nieco i u mnie drobne gesty są wbrew pozorom bardziej znaczące niż u innych

Gość starucha chyba
uch, sądziłam, że większość osób uważa pocałunek za coś więcej, chyba jestem jednak w mniejszośći, więc nic dziwnego, ze jeszcze z nikim :O pozyjemy zobaczymy

Gość jaany24
Ej daj spokój i się nie przejmuj. Na każdego przyjdzie właściwa pora :) Ja pierwszy raz się całowałam mając lat ponad 18. Z moją pierwszą miłością ;) Nie warto dostosowywać się na siłę do jakiś trendów. No i nie bardzo wyobrażam sobie całowanie się z "kolegą". Także jest nas już dwie co twierdzą, że pocałunek jest oznaką uczuć ;)