Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemPPPPP

Współlokatorka i jej chłopak

Polecane posty

Gość problemPPPPP

Od początku jest nas 2 chłopaków i 2 dziewczyny one mieszkają 1 osobowych pokojach. Jedna moja genialna współlokatorka kiedyś zaproponowała mi i mojemu koledze że powinniśmy pobierać od naszej drugiej koleżanki 20 zł za to że jej chlopak przychodzi na noc do niej rano si ekompie i ucieka. Tak wpadał raz na 3 tyg. powiedzieliśmy jej że to nie wypada. Teraz to nasza genialna ma chłopaka który, najwidoczniej u nas sobie teraz mieszka... na początku przyjeżdżał na weekend na 2 dni, potem sie rozkręcił 3,4 dni, a ostatnimi czasy siedzi juz całymi tygodniami... wiece ja do niego nie mam nic ale, mieszkanie w Krakowie troszkę kosztuje za wynajem i prąd gaz i wodę jeszcze w Polsce nie mamy za darmo... Kiedy powiedzilismy jej ze jej chłopak nadużywa naszej gosiności i że niech sie dożuci do rachunków to nas wysmia i że ona nei widzi zadnego problemy a my to skur...* bo to masz gość... POMOCY co mam zrobić jakieś pomysły

Gość problemPPPPP
na razie w ramach szczerozlotej zemsty zawsze w nocy przyczajam sie jak Robin Hood i podkradam sie do tolaty i bezczelnie kradne jej papier toaletowy .....

Gość xxxx.........
to wy sobie tez przyprowadzcie panienki

Gość ollllllo
o kurcze, to wy jakies leszcze czy co? postawcie sprawe jasno- mieszkanie katem to nie nocowanie od czasu do czasu- albo sie dozuca albo wypad

Gość problemPPPPP
Moja laska nie lubi tu przychodzić bo mam współlokatora i ta idiotkę. No ja sie właśnie zastanawiałem nad właścicielka bo mój kolega to cipka i on nawet tej genialnej nic nie powie. A ta druga laska twierdzi że jej to nie przeszkadza....

Gość A tak w ogóle
to nic nie róbcie i płaćcie rachunki za faceta tej lafiryndy.

Gość A tak w ogóle
Ja tez miałam taki problem, mieszkałam w mieszkaniu studenckim i w jednym z pokoi mieszkała dziewczyna i ta dziewczyna sprowadziła sobie faceta i ten facet normalnie tam mieszkał! Codziennie lał wodę do wanny przez pół godziny używał nie swoich naczyń których potem nie zmywał, komputer i tv miał non stop włączony i spraszał kolegów z którymi palił maryśkę. A rachunki w tym czasie podniosły się do 100 zł., za osobę! oczywiście on za nic nie płacił. W końcu wkurzyła się z moją współlokatorką (bo inni, którzy mieszkali w tym mieszkaniu nawet palcem nie kiwnęli) i powiedzieliśmy o wszystkim właścicielowi, ten następnego dnia rano wparował do mieszkania i oczywiście zastał tego gnoja w samych gaciach, kazał mu spier.d.alać i postraszył policją dziewczynę też wywalił za złamanie umowy. A ten gnojek był tak bezczelny że potem jeszcze szukał tego kto nakablował i groził że mu coś zrobi! Skąd się biorą takie sku.r.wysyny??

Gość hausben
uwazam ze powinniscie porozmawiac z jej chlopakiem (w jej obecnosci), jak faceci z facetem.powiedziec mu ze to raczej bardzo nie fair w stosunku do was a jak nie zadziala to zamiencie ich zycie w pieklo,a na to sa juz tysiace sposobow, najlepszy nie dac spac, tak ze 4 noce z rzedu

Gość TranKiller
W tej jeba..j Polandii znajdziesz ku..a taki element na kazdym kroku, nic tylko wziac jakis tepy przedmiot i takiego tepaka nim jeb..c ;) Sie wyzylem, nie przeklinalem tyle od 10 lat :)