Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no coz..................

Czy zmienilo Wam sie cialo i figura po ciazy??

Polecane posty

Czy to prawda, ze cialo kobiety po ciazy i porodzie zminia sie na gorsze, czy to tylko mit??? Boje sie obwislych piersi, brzucha, rozstepow :O.

Gość problemPPPPP
poodbno czesto wypadaja wlosy

Gość extturra
to nie mit

Gość ojej noooooooooo
jak masz tendencję do tycia i roztepów to może tak być, ja tam nie zauważyłam zmian, no może cycki są troche gorsze ale zawsze były beznadziejne więc już mi to wisi :)

Gość mery_enn
kochana, ja przed ciążą ważyłam przy 172cm 55kg, a teraz 3 miesiące po porodzie waże niecałe 48kg:/ żadnych rozstępów, piersi co prawda jedna większa druga dużo mniejsza, bo karmię lewą dużo częściej; jedyne do czego mam zarzuty to włochaty brzuszek (masakra) i no i ta chudość, z którą mi nie do twarzy, a przytyć jakoś nie mogę przez to, że karmię piersią ....

Gość ollllllo
niestety, cudow nie ma, 95% wyglada inaczej po, nie znaczy to ze gorzej, wystarczy duzo cwiczyc i dbac o siebie

Gość czasem się zmienia
a czasem nie. czasem po ciąży kobieta wygląda lepiej, a czasem gorzej. mam nadzieję że pomogłam ;)

Gość duża hela
To zależy chyba od uwarunkowań genetycznych Przykładowo,ja mam rozstępy po jednej ciąży koleżanka po dwóch ma ciało jak dwudziestka ;-))

wszystko zalezy od: - tego ile w ciąży przybierzesz; - stanu skóry i ciała; - pielegnacji; - skłonnności genetycznych; nikt Ci nie jest w stanie powiedzieć jak będzie.

to jak dbac o cialo w ciazy, zeby po porodzie dobrze wygladac? Marze o dziecku, a z drugiej strony panicznie sie boje :(

Gość fafusianka
ja przed ciążą ważyłam 44kg przed porodem 80kg!!! sutki mam jak dna od butelek,rozstępy nawet urosła mi noga o 0,5 nr ale za to teraz wyglądam jak kobieta a nie jak dziewczynka:)

Gość dftghhvvvvvvvv
Moje ciało gorzej wygląda :O Przytyłam tylko 11kg a nadal mam flaczka na brzuchu, mniej jędrne piersi, rozstępy na brzuchu i widocznie większe biodra :/

Gość misia1111111111111111111111
wszystko zależy od organizmu ja osobiście wyglądam gorzej nie jestem gruba ale troszke więcej waże i te rozstępy

Gość spytaj swojej mamy
zapytaj mamy jak było u niej, u mnie nawet poród przebiagał prawie identycznie. co do wyglądu np. moja mama nie ma rozstepów po ciąży i ja też nie. ja osobiśce przed ciązą miałam biust A i to małe... w ciazy miałam duże A :) po skończeniu karmienia biust mimo ze mały był obwisły (ale tak to juz chyba jest) a teraz.... znów małe jędrne A, wszystko wróciło do normy.

Gość spytaj swojej mamy
... żeby nie było tak różow to negatywne 'podobieństwa' do mojej mamy - hemoroidy po porodzie

Gość mne sie zmienilo:
Po porodzie moj biust lekko opadl. Duuuzo cwicze, smaruje i zmienilam staniki oraz... sie przyzwyczailam do niego. Teraz juz to zaakceptowalam. Mam nadal kilka kilogramow na plusie, zamiast rozmiaru 36 nadal nosze 38(w ciazy byl to 38-40). Na brzuchu zostal mi dodatkowy "waleczek". Niestety z akceptacja tego juz u mnie gorzej. Sporo cwicze ale po cesarskim cieciu to jakos dziwnie miesnie pracuja. Tyle, chyba nie jest zle.

Gość antypatologia
Bylam chuda,a teraz 5 kg mi zostalo, piersi troche wieksze, ale wciaz karmie, biodra szersze, tylek niestety zwisl troche i powstalo na nim kilka rozstepow. Brzuch gladki, ale wciaz lekko wystaje.

Gość nie wiem czy to normalne
Taaaa... po ciąży zostało mi kilka pamiątek... rozstępy na cyckach masakrycznie wrastające paznokcie u stóp hemoroidy:o Ale synio jest świetny:D

Gość troche sie zmienilo
w biodrach mam tyle,ile przed ciaza,w talii-kilka cm wiecej:O,biust mi urosl z miseczki d do f:) (i nie jest jakis tragicznie obwisly),waze 1,5kg wiecej,niz przed pierwsza ciaza,mam plaski brzuch,zero rozstepow,stopy po pierwszej ciazy urosly o okolo pol rozmiaru:P i musialam sie pozegnac z niektorymi butami:P.Jedno,co mnie denerwuje to to,ze mlodsze dziecko ma pol roku,a mi jeszcze wlosy wypadaja😡 i konca nie widac-musialam sciac 15cm wlosow,bo byly tak slabe i tak sie lenilam,ze myslalam,ze wylysieje:O po pierwszej ciazy wypadaly przez pierwsze 5 miesiecy,a potem odrastaly,jak szalone...