Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góralka niskopienna

Co myślicie o tej suknii ślubnej?

Polecane posty

Gość góralka niskopienna

Warto wystawić na allegro?? czy cena 800zł to nie za dużo? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6305a3775f33d45.html Na tym zdjęciu suknia wyszła jakby była bardzo szeroka, ale akurat na tym zdjęciu suknia ułożyła się tak po "obrocie". I w rzeczywistości nie jest tak rozłożysta

Gość Madalena i on.
ładna i 800zł w sam raz:)

Gość 800 jest akurat
spróbuj może nawet 1000, a nuż ktoś się skusi :) sukienka bardzo ładna.

Gość góralka niskopienna
dzięki dziewczyny :) 1 000zł chyba za dużo jak na używaną -raz bo raz ale jednak :P

Gość ładnaanana
suknia ładna, może 900zł :) zawsze jest z czego spuścić.. "raz bo raz" uzywana ale to noc szalona- moja wyglądała uulalla

Gość góralka niskopienna
podniosłam na 900zł - do negocjacji oczywiście :P

Gość gbbbbbb
droga i zbyt falbaniasta

Gość góralka niskopienna
podbijam

Gość Inna PM
Mnie się te falbany nijak nie podobają. I jeszcze ten błysk-może to kwestia aparatu. Ciężko będzie sprzedać ja za więcej niż kilkaset zł. Nawet markowe suknie których cena wyjściowa była po pare tysięcy po tyle idą. Bo sukni jest mnóstwo na rynki więc ceny niewysokie. O ile w ogóle się jakiś chętny znajdzie.

Gość andziabandzia
JAK BY TA SUKNIA BYLA LADNA NIE ZASLONILA BY SIE REKA; ZA DUZO tego materiualu na dole jak bialy paw wyglada, suknia ma byc klasychnie piekna a nie jak u barbi, twoj wybor,stara kiecka, i nie smaczna

Gość mi się nie podoba
wyglądasz fatalnie w tejsukience - prawie ci cycki wyskoczyły . Sciśnieta jesteś w niej strasznie tłuszczyk ci z tyłu widać. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość góralka niskopienna
po prostu szok!! Nawet nie wiem jak skomentować ostatni wpis.... "tłuszczyk?????????????????????????? kobieto, przy wzroście 168cm ważę 49kg wieć sory, ale "tłuszczyku" to u mnie NIGDZIE nie znajdziesz. Co do cycków... mam małe więc nie bałam się, że mi coś wyskoszy :P Kurde, pierwsze zdjęcie jest w trakcie tańca więc jak miałam ręcę dać? przecież na innych zdjęciach widać całą suknię. Owszem, suknia mi się miała podobać. I tak było.

Gość paskudztwo
jak wyżej

Gość jolcia z jolciowa
Dla mnie ta sukienka to kicz w czystej postaci no ale skoro autorce postu się podoba to ok .... są gusta i guściki. Jeden lubi jak mu kwiaty pachną a drugi jak mu nogi smierdzą ... Ja uwielbiam kwiatki ;)

Gość o matko, to o tłuszczyku
mnie rozwaliło. Autorka jest wręcz zachudzona, plecy to same kości ale ktoś wałki zobaczył - gratuluję spostrzegawczości. co do sukienki to nie w moim stylu ale to autorce ma się podobać. A ta uwaga o kwiatkach i śmierdzących nogach to żenada po prostu :/

Gość mam pytanie do tych
"panienek" które rzuciły tu tymi chamskimi tekstami - podbudowane ego ? Ta co lubi jak jej kwiatki pachną nie raczyła zauważyc że jej słoma z butów wystaje ? Dno i sto metrów mułu :O:O Sukienka nie w moim guście co nie jest rónoznaczne z tym że mam autorkę atakowac czy obrażac epitetami spod budki z piwem - widocznie to wasze towarzystwo na codzień że macie taką wysoką kulturę osobistą :O:O

Gość to ja rozumiem *
również nie w moim guście ale na pewno trafi się osoba której się podoba i z chęcią odkupi :) zwłaszcza jak będzie w bardzo dobrym stanie to czemu nie.

Gość pewnie że ktoś kupi
jakieś bezguście !

Gość góralka niskopienna
są gusta i guściki. Mi się taka podobała, inna woli prościuteńką, inną ala beza. A na komentarze o tłuszczyku, nogach smierdzących nie odpowiadam i nie komentuję. Rozumiem, że ktoś ma inny gust ale to nie znaczy, że może drugą osobę obrażać. Jakoś inne forumowiczki, którym nie podoba się suknia potrafia kulturalnie skomentować (skrytykować) suknię bez wyzwisk i wulgarnych epitetów.

Gość jest piekna..
:)

Gość jolcia jolciowa
Tp pewni po mężu Kwaśniewska...

Gość sukienka widac ze tandeta
i kicz

Gość jest ok....
:)

Gość a ja wam powiem że
badziewie i tandeta - jak mogłaś takie brzydactwo założyć w ten wyjątkowy dzień

Gość mala..24..xx
a mi sie podoba, ladnie wygladalas :)

Gość nie no nie wytrzymam
gdzie tłuszcz wy tu widzicie? Dziewczyna jest bardzo szczupła wręcz chuda. rOZMIAR SUKNI TO 34, WEŹCIE SIĘ LASKI RĄBNIJCIE W GŁOWĘ ZANIM COŚ NAPISZECIE.Mi się suknia nawet podoba, ale ja już jestem po ślubie;) cena jest ok, powinnaś sprzedać - chociaż możesz mieć problem - mało która polska dziewczyna nosi rozmiar 34 ;)