Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Jak klikanie przeklada się na kase czy jedzenie dla psów? skoro na tych

Polecane posty

Gość zszdfsd
nie no wy naprawde glupole jestescie - wklejam jeszcze raz swoj post zeby wreszcie dotarlo i zeby pojeby nie zadawaly dennych pytan po milion razy kurwa ludzie idzcie po jakies tabletki na rozrost mozgu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta akcja ma na celu dotarcie do jak najwiekszej ilosci ludzi - jak najwiecej ososb ma zobaczyc te pieski jest wtedy wieksza sznasa ze ktores jednak zostanie zabrane ze schroniska- ja upatrzylam sobie ze 2 ktore gdybym tylko miala warunki zabralabym sobie ze schorniska. i nie mialalbym takiej mysli gdyby nie ta akcja. mysle ze o ot tu chodzi. by ktos w koncu zakochal sie w ktoryms i wzial do domu. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak w ogole to zazdroscicie tym psom żarcia i taka jest prawda. sami byscie sie rzucili na pedigra

Gość zszdfsd
wystarczy ze mialabym czas by go wyprowadzic bo pracuje 12 godz dziennie często.. i pies siedzialby jak pies sam na chacie..

Gość ja tez niespecjalnie
Ja akurat mam 2 psy z ulicy przygarniete. I nie jest mi obojetny los psow w schronisku. Nie wiem co da to kliknie. Ale na pewno nie zaszkodzi...

Gość bogdanka22
Nie wierzcie w to. Szkoda myszki. Pracowałam dla takiej firmy to wiem jakie to przekręty. Niestety nie mogę o tym mówić.

Gość ja tez niespecjalnie
No o tak jak pislaam - najwyzej zuzyje myszke... Tania byla.

Gość a tak po prawdzie to
chyba wystarczyło by, gdyby KAŻDY kafeterianin odciął się od sieci co i jemu na dobre wyjdzie i zaoszczędzone 30 zł miesięcznie wydał na żarcie dla dzieci w szkołach zamiast klikać w Pajacyka, prawda? Tylko organizacje charytatywne dawno już sczaiły, że z takiego chrześcijańskiego dzielenia się przedostatnią szatą nic nie wyjdzie, że lepiej dac ludziom to złudzenie filantropii i mieć mniej, niż skrytykować ich hipokryzję i nie dostać w ogóle. Dlatego PAH nie zachęca nas do odłączania się od sieci tylko do klikania na pajacyka za marne grosze od pasty blendamed, a sherlock nie każe przynosić karmy tylko zadowala się naszymi klikami.

Gość pytamibladze
to znowu ja .....jestes kobieta wielką ale daj sobie spokoj nie wytlumaczysz i zagadającie tymi swoimi glupimi gadkami

Gość zszdfsd
no to tez racja i madre wytlumaczenie i juz koniec z zadawaniem glupich pytan po co po co bo sie nogi nocą pocą

Gość piekny marian
hehehe teraz tu przylazly

Gość piekny marian
hahahahahahahahaha glupota ludzka jest przeogromna

Gość piekny marian
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość piekny marian
tym razem ja chyle glowe .....ale to duzo latwiej tu siedziec i pierniczyc bez sensu niz cos naprawde zmienic czy zrobic

Gość piekny marian
mowie o tych co sobie klikaja raz na dwa miesiace i siedz azadowolone ze cos zrobily

zasada jest taka. chcesz pomóc naprawdę? to rozwiąż problem choćby w jakimś stopniu. weź psa, kup i zanieś żarcie, bandarze, leki do schroniska., idz i za free pozajmuj sie trochę psami, w wolnym czasie zamaist to zbić z desek porządnie ogrzać duża budę i zanieść. to jest pomoc. te klikania, czy nawet esemey na jakies fundację to NIC albo prawie nic nie pomaga a jedynie uspokaja sumienie🖐️

Gość kogo wybrac ?
no nareszcie !! dzieki !!

Gość kogo wybrac ?
nawet kase wyslij a nie cudzymi rekami zalatwiasz sobie czyste sumienie i tlumaczysz swoje nierobstwo

Gość upupupupup......)
a te wariatki podbijaja te swoje zalosne i cherlawe topiki ))))))))))

Gość a cóż to za logika?
adoptowanie psa, chociaż nie rozwiązuje problemu, jedynie uspokaja nasze sumienie, tym bardziej, jeśli mamy spore mieszkanie i warunki, żeby się nim zająć, więc w zasadzie nic nie poświęcamy, a tysiące psów nadal marzną - to nie jest tylko uspokajanie sumienia a realna pomoc, a wysłanie SMSa już nie? Nie łudźcie się: nie udzielicie realnej pomocy jeśli nie jesteście Billami Gatesami. Możecie co najwyzej uspokoić swoje sumienie.

Gość sam fakt rozpropagowania
tej akcji uwazam za pomoc. Im wiecej osob slyszy o tym, ze pomoc jest porzebna tym lepiej.

nie wiem czy ta akcja faktycznie pomaga psom ze schroniska, ale mnie nic nie kosztuje. jesli moge, pomagam zwierzetom, dokarmiam bezdomne koty, do schroniska nie pojde bo w moim miescie takowego nie ma. zdaje sobie sprawe z tego ze moze ten caly sherlock to sciema, ale jedno klikniecie dziennie nie zabiera mi duzo mniej czasu niz siedzenie i roztrzasanie problemu, czy to prawda czy sciema