Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E!!

Volkista to prawik !! jest jak pies ogrodnika

Polecane posty

sam nie zeżre i drugiemu nie da. chcialby zeby kazdy sie modlil , nie pil wodki , nie palil , chodzil na klęczkach do czestochowy , on tu kiedys zagladal pod innym nickiem . Kto lubi fajne imprezy i fajne towarzystwo ? Łapki do góry :))

Gość kolfabatgz
volkista vel prawiczek i kropka

ooo wlasnie , ten nick mialam na mysli !! :)

Gość wszyscy to wiedza. do tego
prymitywny i gadający farmazony. Zamiast siedzieć na kafe to powinien kobiety zapładniać bo przy aktualnej dzietności to do 2050 zniknie 100 mln europejczyków.

Gość z błony przeżucił
się na murzynów. Pewnie poznał wreszcie laskę która go zechciała ale odbił mu ja makumba z mozambiku :classic_cool:

zlosc go zzera ze murzyn potrafi wyrwac laske a on nie i tlumaczy to ''wartosciami honorem i tym ,ze jest uczciwym mezczyzna'' :D

Ale bzdury piszecie,pewnie to "Ania 1989 "pisze.Do Czestochowy nie chodzę i przed żadnym żydem nie klękam bo jestem Słowianinem a Słowian jest zbyt dumny aby przed kimś klęknąć.Alkoholu nie piłem bo dość widziałem dramatów rodzinnych i osobistych z powodu alkoholu.Po za tym alkohol owoduje upodlenie człowieka i odbiera mu godność i honor.Wystarczy iść na dworzec PKP albo na Juwenalia i zobaczyć co alkohol robi z ludźmi.Ale wy nawet nie widzicie jak Alkohol niszczy ten kraj i odbiera mu godność oraz honor.Wystarczy popatrzeć na te filmiki: http://www.youtube.com/watch?v=rcsuhYsJJe8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=eDrDNXiZNDk

Gość ma kompleks w kierunku
ich wielkich czarnych fujar. Trochę to gejostwem zajeżdża. No ale każdy wie, że ci wszyscy napinacze to przeważnie pokrywają tym swoje skłonności do brania w kakao.

Gość ania 1989
A się zdziwisz Volkista,m to nie ja... chociaz z tezą sie jak najbardziej zgadzam. Ty chyba mało jeszcze o życiu wiesz, że tak się wypowiadasz o studentach- w sumie nie ma sie co dziwić, zamykasz sie na innych i takie są tego skutki. Ja jestem z studentem, a w zasadzie alkoholu nie pije.

Nie pijesz bo ci araby nie pozwalają,w końcu im dajesz,a jeśli nie to zamierzasz im dawać.I nie zamykam się,po prostu wy jesteście ślepi i otumanieni przez lewactwo,nie zauważacie że nasza kultura i nasza rasa po prostu ginie a z Europy się tworzy Afryka i Arabia.A ja wolę kulturę naszych białych przodków a nie kulturę z całkiem obcego gatunku ludzi tak jak wy.Ciekaw jestem ile dzisiaj znów murzynów w Polsce zarazi Polki wirusem HIV,bo zarażanie kobiet wirusem HIV należy do kultury Afrykańskiej.Ciekaw też jestem ile Polek zostanie pobitych rzez arabów i ile przez nich zgwałconych i poniżonych bo to tez należy do ich kultury

Gość ania 1989
Ogarnął mnie tylko pusty śmiech /.................. btw pewnie po informacji, ze w magistracie zasiądzie czarnoskóry szlak cie trafił co ?? I bardzo dobrze, ze cie trafi..

Uwierz mi że z punktu widzenia politycznego to nawet wychodzi na plus.Ludzie w Polsce większość jest normalna i na tym murzynku ogromnie straci PO a PIS i tak nie zyska.Wiec będą szukać nowych partii politycznych.trzeba myśleć politycznie dziewczyno.Polityka jest tak tworzona że polityków się nie lubi a wręcz nienawidzi.Tym bardziej że za niedługo nastąpi ogromny kryzys gospodarczy,oczywiście główna wina pójdzie na lewaków i na murzynków i to bardzo słusznie.Minusem tego jest że będzie on przychylny do uhoćców co spowoduje znów masowy wysyp HIVA w naszym kraju,za który głównie zachorują Polki.