Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyniaa

Jestem w totalnej mega kropce boże!!!

Polecane posty

Gość Martyniaa

W skrócie, pół roku po ślubie, wyszłam za cudownego, wspaniałego, przystojnego faceta. Ja po studiach, on firma budowlana, ja dobra praca w Polsce- kasa ok, nabywam niesamowitego doświadczenia a to najważniejsze, atmosfera też super. On- na stałe w Niemczech, pieniądze ekstra. My osobno- zero perspektyw, do wszystkiego dochodzimy sami, niedawno kupiliśmy mieszkanko ale troche musimy je spłacać. Nie ma już przeszło m-c a ja czuje że związek o tak silnych podstawach łamie sie troszkę, nie pielęgnujemy uczuć, nie spędzamy wspólnie czasu...trzeba podjąć jakąś decyzję bo to nie jest życie, co robić, rzucic pracę jechać do niego i sprzątać w domach bogatych szkopów, czy żądać aby on wrócił ale niestety będzie nam ciężko, czy może żyć osobno, tęsknić niemiłosiernie i pomału oddalać się od siebie.....boże drogi, co robić????

Gość zamieszkajcie w irlandii
:classic_cool:

Gość hjryjnf
zwiazki na odleglosc z reguly nie wypalaja. ludzie sie caly czas zmieniaja, jak sa ze soba to pol biedy, ale jak po jakims czasie idzie byc z zupelnie inna osoba to sie robi smutno. jedno z was musi ustapic