Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1990rok nie wiem co robic

Randka czy nie randka, jak tak...

Polecane posty

Gość 1990rok nie wiem co robic

Witam! Ostatnio udało mi się zaprosić koleżankę do Kina... nie rozmawialiśmy ze sobą dużo wcześniej mimo że znamy się 1rok i widujemy prawie codziennie. Spotkaliśmy się i udaliśmy do kina, Ona była niesamowicie pięknie ubrana oraz wystrojona. Ja normalnie ubrany jak bym szedł na zakupy. I teraz po kilku dniach widzę i czuję że znów nie wykorzystałem, zepsułem coś... bo to chyba w jej mniemaniu była randka, ja teraz też tak to widzę :( ale w tedy był to dla mnie zwykły koleżeński wypad do Kina. A dlaczego tak myślę że Ona myślała że to randka - ano dlatego że nasze stosunki się nieznacznie pogorszyły, a Ona sama nie jest chyba skora do kolejnego spotkania. Cała ta sytuacja mnie dobija. To nie jest pierwszy raz gdy czegoś nie robię - nie powiedziałem żadnego komplementu odnośnie jej wyglądu - nic - nic nic! A powinienem. Co powinienem teraz zrobić, zależy mi, a na dodatek nie jestem z tego typu facetów którzy kręcą z kilkoma dziewczynami, a gdy jakaś ich zainteresuje to ją olewają (że tak powiem) i nie piszą przez 1tydz itp. Ja po prostu tak nie mogę. Czy coś jesteście mi w stanie poradzić, czy mogę to jakoś naprawić? Myślałem nad wspólnym spacerem...

Gość szczery_do_boolu
Piszesz jak baba, w dodatku na babskim forum. Idź lepiej jaj poszukaj, bo chyba się gdzieś zapodziały.

Gość kiedys
zapros ja np do kawiarni i kup kwiatka moze Ci wybaczy;)

Gość szczery_do_boolu
Taa, najlepiej od razu wazon przynieś. Tylko potem się nie zdziw jak dziewucha zamilknie na wieki.