Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedz ,,,,,,,,,,

viburcol

Polecane posty

czy ktoś wie od którego tygodnia mozna podac czsopek viburcol ? Czy 3 i pół tygodnia to za wczesnie ?

Gość brightnight121212
Mozna od pierwsych dni. Nie jest za wczesnie.

na pewno?

Gość Mamusia2010
Tak ja dałam pierwszy raz jak córka miał właśnie około trzech tygodni.Zadzwoniłam wtedy do znajomej położnej i powiedziała że można.Jak nie jesteś do końca przekonana zapytaj pediatrę lub farmaceutę.A viburcol to już chyba na receptę jest?

Gość a ja sobie celowo wzięłam
można od pierwszych dni życia. jezeli go masz mozesz stosować. z tego co wiem, od 2 miesięcy jest na recepte i w ulotce jest napisane ze można go stosować od 6 roku życia:o a w składzie nic sięnie zmieniło

Gość grfrefegf
ale to jest jedna wielka kicha...nic nie dziala

Gość a ja sobie celowo wzięłam
ja tez kupiłam bez recepty, ale kiedy chciałam go kupić ostatnio w innej aptece to młoda babka poinformowała mnie ze jest na receptę i ze mi go nie sprzeda:o a w innej nic nie mówiła ylko sprzedała:o potem tak sobie pomyślałam ze albo ta młoda pomylił aleki, albo tamta miała po prostu stara partię, bo podobno coś tam w nazwie dodali:o

nie pomylla, tykko jest na recepte i tyle. tam gdzie kupils bez albo o tym nie wiedzieli, albo Ci po prostu zrobili uprzejmosc, naruszajac przy tym przepisy.

Lekarz mi powiedziala ze w aptekach jes jeszcze stary i sprzedaja bez recepty a w niektorych nowy ten na recepte. Chodzi o to ze UE zazyczyla sobie od producenta, ze albo zrobi ten lek na recepte i bedzie on od 1dnia zycia, albo bez recepty od 2r.z. Wiec producent poszedl w ta pierwsza strone i zrobil na recepte. Wszystko jest to samo co wczesniej. Tak mi lekarz powiedziala.