Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie

sama do siebie

Polecane posty

Gość tak sobie

tak sobie popisze.. a co mi tam. Pije wino.. wiem to poniedziałek dopiero a w zasadzie wtorek, ale tak jakoś mnie wzięło. Żal mi d*** ściska że wszystko jest tak niesprawiedliwe, dostałam op*****l w pracy za to że sekretarka nie zapisała spotkania... dodam że to nie moja sekretarka!!! No ale cóż jak sie nie ma cycków wielkości statku kosmicznego to nie ma co sie pchać w reklame, wielki cyc zawsze ma racje jesli jest sekretarka szefa:/ Wypaliłam 12 papierosów...miałam ograniczyć!!! Od jutra ten plan wejdzie w życie ( mówię to każdego dnia) Od niedawna kocham kogoś:) Cudownie jest kochać... leci właśnie "statek kosmiczny miłość"

Gość tak sobie
zapraszam!!!!!!!!!! tanie i słodkie reflektujecie??

Nie przejmuj sie ta sekretarka tymi cyckami te cycki kiedys opadna a Twoj móżdzek bedzie coraz madrzejszy, o kazde doswiadczenie bardziej:)

Gość tak sobie
wino "witosha" całkiem dobre:)

A ty co tu jeszcze robisz o tej porze, Bi? Miało Cię już nie być ponoć? ;)

Gość tak sobie
tak jakos spac nie moge to wino tak jakoś dziala;) ale nie spijcie jeszcze opowiedzcie co u was,. Czy wam duże cycki też wszły w prade??;)

Gość tak sobie
weszły w parade?? to przez to wino;)

Mi to nie. Mi to w paradę wchodzą tylko takie niezaduże. Takich dużych to raczej staram się unikać :D

Ty juz nie pij tego wina bo literki gubisz :P duze cycki sa ok ;) (wiem bo mam fajne hehe) nie przejmuj sie ta su czka z tymi cycami tylko opowiadaj cos smiesznego:)

A ja to już oczka zamykam i bez winka :) Dobrej nocki życzę. Durden -> śnij o mnie 👄 ;)

Gość tak sobie
Durden, chyba masz racje to wino działa niekorzystnie na stan mojej swiadomosci:) pasowałby isc spac bo rano trzeba wstać, piepszony dzien swistaka;/ ale tak jakos nie moge zasnąc..

Gość tak sobie
opowiadaj Ty coś smiesznego, a nie flirtuj mi tu z BI;)

Proszę bardzo: "coś śmiesznego" :D A to czarnula sugerowała coś o tym winie, a nie ja, ale co racja to racja :)

sama do siebie Ty juz nie widzisz kto pisze do Ciebie:d chyba mocne to wino lepiej je odstaw i uciekaj spac aha nie zapomnij o staniku push up:D

I ja Cię zostawiam nad tym winkiem i pełną popielniczką. Ale w dobrym humorku? Odpadam, bye, bye 🖐️

Gość tak sobie
durden, usmiałam sie jak nikt;) czarnula, push up+ wkladki silikonowe- od teraz jest to mój uniform:)

Gość tak sobie
tez juz uciekam jutro zapraszam niekoniecznie z winem;)

zostawili nas i poszli sobie ech... operacje sobie machnij jak taki kompleks! 6tys i cycuszki jak ta lala:D