Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaaammm

Pytanie o ubiór do chrztu. Proszę o poradę :)

Polecane posty

Gość Martaaaammm

W Święta będziemy chrzcić naszego synka. Jest już spory bo ma 8 miesięcy. I mam takie pytanie: wiadomo, że Święta=zima= zimno :) a w kościele jeszcze zimniej ii czy mały może być w takim kombinezonie http://allegro.pl/okazja-cudny-kombinezon-coccodrillo-roz-68-i1356098671.html (nie jest to żadna reklama, mój kombinezon jest identyczny jak ten na allegro) Czy koniecznie muszę kupować biały taki typowo do chrztu? Czy może być ten? Jest ok kremowy z czerwonymi wstawkami. Poradzcie mamy

Gość a co ma być głodne ????
po co ?? jasne ,że może być ! ważne by miał coś białego pod kombinezonem i szatkę na kombinezon :) pozdrawiam

Gość bukaa
Syn miał podobny, ale był dodatkowo w beciku. :) Moim zdaniem, jest całkiem dobry. Szkoda pieniędzy na cos extra do chrztu(chyba że akurat wypatrzysz cos niedrogo na allegro), zwłaszcza że te ubranka wcale nie są takie ciepłe, a może być -20 stopni. :o

Gość Martaaaammm
No właśnie wczoraj oglądałam taki kombinezon do chrztu i jak dla mnie to wcale nie był ciepły :O Co to taki cienki polarek pod spodem... ale Pani w sklepie oczywiście zapewniała, że jest bardzo ciepły, że wystarczą białe rajstopki pod spód i koszuleczka i dziecku będzie ciepło, w co wątpię :)

Gość Martaaaammm
To w takim razie jak spokojnie taki może być to całe szczęscie :) Przynajmniej będę miała pewność, że mały nie zmarznie :) A wydawać ok 100 zł na jeden raz to też troche bezsensu...

Gość Martaaaammm
No czasem wydaje mi się, że nie ma... :O W kościele zimniej niż na dworze :O

Gość ala9148
Oczywiście że może być. A co do ogrzewania to róznie z tym bywa. Np u nas jest kosciół drewniany i zabytkowy i ogrzewania nie mamy