Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwertyuiop

mam pytanie

Polecane posty

ostatnio uprawiałem z dziewczyna seks oralny, gdy nastąpił wytrysk niewielka ilość spermy znalazła się na moim brzuchu, następnie trochę się przytulaliśmy i możliwe ze mała ilość spermy znalazła się na jej majtkach, czy jest możliwe ze plemniki prznikły przez włókna majtek i dostały się do pochwy.? może pytanie dla niektórych wydaje się głupie i śmieszne ale dla mnie takie nie jest, proszę o powagę.

Wyluzuj, zajść w ciąże nie jest tak łatwo. Jeszcze przez majtki? Chociaż z drugiej strony osoby które nie chcą mieć dziecka najczęściej wpadają :) :p

Gość wwwwlllll
żeby zajść w ciążę trzeba mieć albo zajebiste szczęście albo zajebistego pecha. Chyba nie musze pisać w której grupie wy jesteście? Nie wytarłeś tego z siebie po wytrysku? :/

partnerka połykała, jednakże troszeczkę jej skapnęło, to była naprawdę mała ilość spermy..

Gość fcvghbhjnkm
dlaczego niedojrzali ludzie uprawiają seks i w dodatku zostają rodzicami?

podpisuje sie pod tym powyzej... a potem kombinuja kase na skrobanke..., chce ci sie bzykac to ponosc za to odpowiedzialnosc, mam nadzieje ze twoja lala zaszla w ciaze..., moze to cie nauczy rozumu ty dupku