qwertyuiop 0 Napisano Grudzień 7, 2010 ostatnio uprawiałem z dziewczyna seks oralny, gdy nastąpił wytrysk niewielka ilość spermy znalazła się na moim brzuchu, następnie trochę się przytulaliśmy i możliwe ze mała ilość spermy znalazła się na jej majtkach, czy jest możliwe ze plemniki prznikły przez włókna majtek i dostały się do pochwy.? może pytanie dla niektórych wydaje się głupie i śmieszne ale dla mnie takie nie jest, proszę o powagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nivea77 0 Napisano Grudzień 7, 2010 Jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem Bi 0 Napisano Grudzień 7, 2010 Wyluzuj, zajść w ciąże nie jest tak łatwo. Jeszcze przez majtki? Chociaż z drugiej strony osoby które nie chcą mieć dziecka najczęściej wpadają :) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwwwlllll Napisano Grudzień 7, 2010 żeby zajść w ciążę trzeba mieć albo zajebiste szczęście albo zajebistego pecha. Chyba nie musze pisać w której grupie wy jesteście? Nie wytarłeś tego z siebie po wytrysku? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwertyuiop 0 Napisano Grudzień 7, 2010 partnerka połykała, jednakże troszeczkę jej skapnęło, to była naprawdę mała ilość spermy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fcvghbhjnkm Napisano Grudzień 7, 2010 dlaczego niedojrzali ludzie uprawiają seks i w dodatku zostają rodzicami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Germaine Geer 0 Napisano Grudzień 7, 2010 podpisuje sie pod tym powyzej... a potem kombinuja kase na skrobanke..., chce ci sie bzykac to ponosc za to odpowiedzialnosc, mam nadzieje ze twoja lala zaszla w ciaze..., moze to cie nauczy rozumu ty dupku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Grudzień 7, 2010 Nie jest możliwe i nie słuchaj tych co mówią, że to możliwe, proszę Cię :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach