Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456rr

czy wasi męzowie wracają z pracy pijani?

Polecane posty

Zdarzyło mu się nie raz ale nie z pracy, co to w ogóle za zwyczaje iść pić po pracy, rozumiem jakieś spotkanie w weekend ale chlanie po robocie-patologia

Gość ja mojego męża jeszcze nigdy
pijanego nie widziałam nawet na weselach.

Gość hhstrh
Mój mąż jeden jedyny raz się upił ale tak fest. Było mu bardzo goraco więc się rozebrał i pobiegał goły jak go Pan Bóg stworzył na oczach kilku osób. Od tego czasu nie piję. W ogóle.

Gość 123456rr
sisi mała-jak to wytrzymujesz?

z pracy, w pracy nigdy. Po pracy wraca z wywieszonym jezorem aby corke zobaczyc i kolacje ugotowac. Co jakis czas (srednio 2 razy w miesiacu) w sobote po pracy wraca do domu z kolega z labolatoriu, robia gruntowne sprzatanie mieszkania , gotuja i wszyscy sobie siadamy z piwem ogladajac filmy. Ale nigdy sie nie upija od kiedy mamy dziecko.Kiedys bywal pijany, ja tez za czasow studenckich, na imprezach chlalismy oboje ostro.

Gość elaj
Mój pije w pracy i jego koledzy też. Pracuje na uczelni i daje "dobry" przykład młodzieży. Władze tej uczelni zwalniają tylko tych pracowników, co nie mogą się podnieść z ziemi.

Gość moj nigdy nie byl pijany
( moze raz , pamietam, za czasow studenckich, ale tez nie na umór) Nie wyszlabym za faceta, ktorego widywałabym pijanego. Kobiety wiedzą, w co sie ładują