Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra__

WSZYSCY TYLKO NIE JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kleopatra__

nie wiem co się dzieje !!!! wszyscy mają już za sobą "pierwszy raz " ja nie ... każdym razem się dygam , nie wiem jak dalej to pójdzie

I co? To jakiś wstyd? Powinnaś być z tego dumna? To w tych czasach rzadkość.

Po "powinnaś być z tego dumna" miał być wykrzyknik a nie znak zapytania.

Gość Kleopatra__
waszym zdaniem , to dobrze ?-wątpię mam 29 lat mój chłopak nie wie co w końcu chcę raz się zgadzam, a raz uciekam do łazienki z płaczem ... co się ze mną dzieje.?? może nie potrafię zaufać mojemu partnerowi? nie wiem naprawdę ...

wątpię mam 29 lat mój chłopak nie wie co w końcu chcę raz się zgadzam, a raz uciekam do łazienki z płaczem ..." :D:D:D hahahah a twój facet nie nabawił sie jeszcze rozstroju nerwowego? co ci jest ? Chyba oprócz tego ze ci dziewictwo odpierdala to nic poz tym :D

Gość Patryk Z.
Kur** , ja pierdo** ja na miejscu twojego chłopaka to bym cie zamknął ze sobą w łazience i cie przeleciał ..:)

Gość Aeliah
Wypijcie 0,7 i idzcie do lozka. raz , ze nie bedzie bolalo, dwa ze nie bedziesz miala oporow. Pierwszy raz nie musi byc piekny i przewaznie wcale nie jest. Ale jesli tak nie chcesz to nic na sile. 29 to nie 40 i kazdy moze czekac na ten pierwszy raz ile tylko chce. Nikt nie ma prawa Cie osadzac czy sie z Ciebie smiac!

Gość Sylwia :)
Cześć Kleopatra_ nie wiesz jak ja przeżywałam "pierwszy raz" .... było strasznie ale to tylko straszne myśli podświadomości ... nie bój się . Poproś swojego partnera , o chwilę samotności , zastanów się,przemyśl... itp. pozdrawiam :) Alicja :)

Gość prawiczy prawiczek 28
Daj ogłoszenie w necie, że biedna samotna dziewica szuka pocieszenia. NIe dość, że się rozdziewiczysz to pewnie jeszcze parę tysięcy zarobisz. A poważnie. Jakiś dziwny problem. Lecz kompleksy bo z tym masz problem a nie z zawartością majtek.

Gość Kleopatra__
Ale ja nie chcę , dawać ogłoszeń nie jestem dziwką ... Wolę to zrobić z moim chłopakiem . (a właśnie w tym problem) Nie mam kompleksów ! -TO NA PEWNO ... jestem zgrabna , ładna , wysoka , niektóre przyjaciółki proponują obym poszła do seksuologa... Nie wiem co on pomoże ...

Gość Joasia0998
Hej wszystkim ! kochana musisz być odważna bez tego ani rusz .poza tym chłopak może w końcu mieć tego dość,porozmawiaj z nim!

właśnie to chciałam tobie napisać .... wybierz się do seksuologa lub psychologa może coś zaradzi na twój problem ...tutaj raczej pomocy nie uzyskasz

Gość Olaa ^
lepiej idź do tego seksuologa....

Gość ZAKOCHANY W KRÓLOWEJ
sory ale to już przesada totalna jak sie ma chlopaka czy kogos tam to naturalne ze sie mu daje ze sie boisz to mu nie ufasz i go nie kochasz .

Gość prawiczy prawiczek 28
Oczywiście, że masz kompleksy. Ostatecznie nie lecisz na swojego chłopaka. "Nie mam kompleksów ! -TO NA PEWNO ... jestem zgrabna , ładna , wysoka , niektóre przyjaciółki proponują obym poszła do seksuologa..." to już dowodzi, że masz problem. Dziwnym trafem te normalne, przecietne, średnie jakoś maja inicjację za sobą i nie uciekały od swoich chłopaków z płaczem wo WC.