Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzonkoo

co mieliscie na sniadanie i co na obiad robicie?

Polecane posty

Gość jedzonkoo

ja wypilam kawke, zjadlam 2 kanapki z pasztetem i ketchupem i bulke drozdzowa z serem a do tego jeszcze szklanka cocacoli, na obiad nie mam pomyslu..

Gość jedzonkoo
nic dzisiaj nie jecie ?;]

jem drugą kanapkę w salata i wędliną plus serek wiejski na obiad dzisiaj i jutro mam schabowe, wczoraj i przedwczoraj spaghetti, na czwartek i piątek jakąs zupe upichcę, moż ekapuśniak?

Gość a nie masz zadnych
2 kromki z margaryną, ser żółty i pomidory, do picia: zielona herbata i zaraz po tym siemię lniane

Gość kijemtego
kromka chleba z pomidorem i fetą, na obiad pewnie naleśnik :D

Gość prawiczy prawiczek 28
śniadanie: kawa i musli Obiad: będzie chińska zupka za 0,70 zł bo nie będzie mi się chciało gotować. Zresztą mam tylko ryż i chyba nic więcej :D.

Gość Janowski czy Jankowski
ja złajdłam kanapke razowego chleba z serem żółtym, papryką i ogórkiem kiszonym, kawę, potem jabłko, mandarynkę, ze 3 ptasie mleczka:P na obiad ( w pr) mam surówkę, a później w domu nie wiem ugotuje sobie ziemniaki kostke sojową, moze jakaś surówkę jescze raz, apóźniej zrobie sok z marchewki, pietruszki, jabłka i pomarańczy:) jak nie masz co, to najprościej chyba zupe jakąś.

Na śniadanie była jajecznica na pieczarkach i chlebek słonecznikowy. Na obiad będą gołąbki;-)

Gość jedzonkoo
mmm golabki :D

Gość ale zwisa
płatki z mlekiem i herbata 🖐️

na sniadanko kanapka z serem i szynka, kawka i teraz herbatka z cytryna, a na obiadek ryz zapiekany i kurczak w mleku kokosowym....

Gość Salum malejki
sniadania nie jadlam, na obiad moj facet, ktorty pracuje w restauracji, przyniesie mi barszczyk i pierozki :D ale sie mam z nim dobrze :P

Gość Ania _ r
makaron sojowy z pieczarkami i baklazanem i tunczykiem

Gość Ania _ r
ale przedtem 2 papierosy, ale nie polecam:P:o

Gość hibufb
2 kromki ciemnego chleba z serem zoltym szynką i ogóras zielony na to i herbata jak zawsze :) a obiad hmmm kotlet mielony lub schabowy z sórówka i rosół (jeszcze powinny byc ziemniaki ale jestem studentka leniwa i mi sie nie chce gotowaccccccc ich i obierać :D )

ale mi narobiliscie ochoty na jedzenie:O ja jadlam na sniadanie kromkę chleba z pieczenią i herbata. Teraz zjadłam wafelka. Przez te czytanie Was idę zrobić jeszcze jedną kanapkę:) Czy Wy też tak macie, że jak oglądacie programy kulinarne albo czytacie o jedzeniu to zaraz głodni jesteście?:D

Gość drabina-bez-szczebli
barszcz czerwony z paczki i pierogi

2 kawałki chleba z serkiem topionym i pomidorem. 3 ogórki kiszone. 2 cukierki na obiad mam wątrobę :D

Gość hibufb
tak ja włąsnie teraz siedze i mysle co by tu zjeśc chyba sobie rosół zagrzeje

coś za dużo tych rosołów macie:D chyba jeszcze zostało Wam z niedzieli co?:Dsama bym zjadłą rosół:O

na sniadanko kanapeczki z serkiem ziolowym wedlina i ogoreczkiem kiszonym na obiad beda zrazy w sosie smietanowym z ziemniaczkami opiekanymi na patelni do tego dla mojego szczescia marchewka karmelizowana a dla mnie pomidor ze smietana a na kolacje pikantne zapiekanki :)

Gość moze tak bedzie lepiej .....
na sniadanie zjadlam ser mozarella z pomidorem, bazylia i oliwa z oliwek, do tego wypilam sok malinowy, potem juz w pracy zjadlam 2 male jogurciki, 2 mandarynki i jablko, na lunch mam zupe ziemniaczano-porowa, a raczej krem taki. Na obiad w domu zrobie zapiekanke makaronowa z miesem mielonym z cebyla, czosnkiem, kukurydza z puszki czerwona fasola, po 2 warstwy i na wierzch ser zolty :D

placki dukanowskie, jajco, parówki z indyka popijam miętę bom obżarta :O aż mi niedobrze w domu dla moich mam gulasz ze świniaka, ziemniak, ogórek dla mnie nic, dopiero przed snem coś zjem, może jogo?