Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkowa panna

ale jestem zazdrosna -kurcze

Polecane posty

Gość marchewkowa panna

Wiem,że to co napisze to jest głupie i żałosne... Jestem wysoką śliczną brunetką. Wiem wiem, nie jestem skromna pisząc to, ale przynajmniej jestem szczera,lubie siebie i podoba sie sobie. Pracuje w pewnej firmie , musze przyznać ,ze jestem tam najładniejsza :) ale... kilka dni temu przyjęli do pracy dziewczyne.. w szoku jestem!! Tak ładnej dziewczyny nie widziałam jeszcze nigdy!!! Przebiła moją urode:( i nie umiem sobie z tym poradzić.:(

Gość bociek kra kra kra
może ona jest lesbijką - wykorzystaj to i idź z nią do łóżka

Gość hhtrgg
porównaj się do jakiejsc aktorki i ją porównaj powiemy która z was tak naprawde ładniejsza. Są ludzie i gusta

Gość klepp
To dowod na to, ze ladne kobiety sa puste i glupie. Zobacz co jest twoim problem, to ze teraz faceci beda zachwycac sie inna laska. Naprawde to twoj zyciowy problem?

Gość klepp
a pisanie o sobie, ze "jestem sliczna" swiadczy chyba o totalnym zadufaniu w sobie. Mozna uwazac sie za ladna, podobac sie sobie, ale pisanie, ze jest sie slicznym? W realu tez mowisz ludziom takie rzeczy?

Gość marchewkowa panna
oj wiem, macie racje, to głupie z mojej strony, moze i jestem pusta. Poprostu podobam sie sobie i nie ukrywam tego. Ale oprucz tego jestem dobrą , wrazliwą dziewczyną (głupia tez nie jestem, mam studia , znam 2 języki i pracuje na dość wysokim stanowisku. W realu, szczerze napisze nie pokazuje tego ze sie sobie podobam, raczej wyglądam na skromna osobę

Gość Michael___PL_-
moge ocenic twoj wyglad, wypowiem sie na temat twojej urody jak przeslesz fotke. Mam 30 lat, mysle ze bardzo obiektywnie to zrobie micha_mrt2@o2.pl prosze o zdjecie i odpisze Tobie jak to jest:) pozdrawiam

Gość iujh
oprucz jesli znasz tak 2 jezyki jak polski, to gratuluje dobrego samopoczucia:O

marchewkowa panna Żadne papierki i znajomość języków nie gwarantują ci mądrości. Jak widać z resztą.

Gość marchewkowa panna
nie szukam u innych potwierdzenia swojej urody. cóż,..widzę ,ze bycie ładnym i się do tego przyznać jest w tym kraju zabronione :O Albo jak zwykle.. zazdrośc zazdrość i jeszcze raz zazdrość...

Gość Michael___PL_
czekam ... ;)

Gość moze tak bedzie lepiej .....
a czego ci mamy zazdroscic?? tej pustki w glowie??

Gość kiok
Albo jak zwykle.. zazdrośc zazdrość i jeszcze raz zazdrość... jak na razie to ty zazdroscisz innej:D

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej