Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w3c4dzsxz

zasiłek z urzędu pracy

Polecane posty

Gość w3c4dzsxz

ile razy można odmówić przyjęcia oferty pracy i czy w ogóle,żeby zasiłku nie stracić,jak na chwilę obecną wyglądają przepisy ?

Gość nigdyy
można dwa razy, za drugim wyrejestrują cię

Gość w3c4dzsxz
a co powiedzieć? jakie powody?

Z tego co pamietam 2 albo 3 razy,ale robi się to inaczej:) Ja pamiętam jak miała do nas przyjsc taka "babka "na staż ale powiedziała ,że ma taką i taką sytucję(np.czas ograniczony ,nie jest dyspozycyjny) a wtedy podpisuje mi sie ,że brak miejsc.Takim sposobem Ty nie odrzcasz ofert ale odrzucają Twoją kandydaturę:)

Gość nigdyy
nie musisz się tłumaczyć, możesz powiedzieć, że po prostu ta praca cię nie interesuje

Gość w3c4dzsxz
bo niedawno ktoś tu pisał,że pracuje w urzędzie pracy i nie można ani razu odrzucić oferty,bo się wylatuje z up na 180 dni mój znajomy pracuje w up i też mi radził wziąć skierowanie,jechać do pracodawcy i poprosić o wpisanie,że się nie nadaję do tej pracy i że mnie nie przyjmuje

Gość nigdyy
w każym PUP jest tak naprawdę inaczej. Pani Tasmanowa opisała pewną sytuację, a ja ostatnio byłam na wizycie u pośrednika pracy. Zapytała mnie się tylko czy przeglądam ich oferty na stronie www i wyznaczyła mi kolejny termin. Wszystko.

Gość w3c4dzsxz
też to widzę,że w każdym urzędzie jest inaczej,co miasto to inny obyczaj