Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

hmm a u mnie przeminelo z wiatrem mlodosci /o ile wogole kiedys istnialo/ pozdrawiam i milej nocy p.s. zauwazylam Panno, ze zazwyczaj jestes na forum, bo odzywasz sie, jak cos sie dzieje, fajnie :)

a w sumie jak sobie tak przypomne, to kilku facetow mi powiedzialo, ze cos w sobie mam przyciagajacego, wiec czemu taka diametralna zmiana w ciagu kilku lat zaledwie?

owszem spotykam ...na drodze do pracy i z pracy , w sklepach , na ulicy , gdzieś tam jeszcze :D

owszem spotykam ...na drodze do pracy i z pracy , w sklepach , na ulicy , gdzieś tam jeszcze , ale cóż mam rzec nie staram się i tak to wygląda :):D

Panno M Pocieszę Cię, niestety na żadne tańce się nie wybieram :( choć z chęcią bym poszła. To nie ja pisałam. Nie zauważyłaś? mój nick jest bez spacji. Ale ktoś ma dowcip. Na weekend nie mam żadnych planów, jak zwykle pewnie pójdę w plener, może pojadę do brata.

Gość lomii
nie demonizujcie slowa samotnosc,samotnosc jest stanem normalnym,a jezeli chce sie komus bzykac to moze pojsc do burdelu

Tja..jak mija wam dzisiejszy swiateczny dzien? ja bylam u rodziny, a teraz czeka mnie troche nauki i kilka obowiazkow :O

Jak mija? Leniwie, spokojnie, są dni kiedy potrzebuję tej samotności. Taki dzień mam dzisiaj. To chyba taka potrzeba po dosyć imprezowym okresie.

Witajcie! No i co ja tu czytam? Czujna miałaś imprezowy okres. Ale Ci zazdroszczę. Ja niestety praca-dom i tak w kółko.

Znajomi i przyjaciele to juz duzo :) ja ostatnio stracilam nawet znajomych:( i nawet nie mam z kim sie spotkac czy gdzies wyskoczyc :(

Gość ecrivan
Czesc. Dawno mnie tu nie bylo. Ale nie, zeby cos sie zmienilo :P A tych, ktorych nie znam, tez witam.

Tak jak wyżej, no właśnie nic się nie zmieniło. No, zmieniło się - yo aprendo espanol