Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość malinkka
jelonku chyba znałeś Janka Kaczmarka

Gość jelonekkk..
z oglądanych ze dwa razy występów Elity i codziennej audycji w trójce - 60 min/godz , której słuchało się zawsze , kiedy było można , w każdym miejscu

Gość malinkka
jeszcze ktoś pamieta trójkę :) a liste przebojów M. Niedźwieckiego pamietasz? miłe czasy

Gość jelonekkk..
też na studiach i póżniej się słuchało

Gość malinkka
cudnie znakeźć tutaj kogoś w moim wieku:)

Witam w dzien zakochanych :) czyli niestety nie nasz dzien, mnie tez juz to swieto nie wzrusza, jest kazdy inny dzien,tak naprawde nigdy nie mialam okazji uczcic tego swieta wiec pewni sie przyzwyczailam. ale korzystajac z tej okazji zycze Nam wszystkim aby milosc zagoscila w naszym sercu.

Gość bardzo święty Walenty
😍 😍 😍 😍 😍

a jednak Walentynki nie były aż tak straszne opowiem :) nie wpuszczono mnie na lód, jako singla bez pary ponieważ , takie święto dziś i wszystko free od tej godziny ...ale dla par zmroziło i załamało mnie to dodatkowo w tym dniu siedział gościo samotny pod wiatą przebieralni - może jako para pojeżdzilibyśmy sobie ? - rzuciłem w końcu po paru minutach oczekiwania na cud -czekam od niedzieli na moją Walentynkę , a ty nie przypominasz mi jej - odburknął rzeczywiście , przemarznięty był i skostniały , mógłby się złamać albo przełamać zupełnie na lodzie posiedziałem jeszcze trochę , coraz bardziej bardziej załamany przyszła jakaś mama z dwojgiem dzieci - okazało się , że też nie mogła wejść ...w końcu zaproponowałem , że może ja z najmłodszą córką , a ona ze starszą - jako te pary , i rzeczywiście - udało się i wpuszczono nas . wypuszczano podgrzewane lampiony póżniej z życzeniami ...ulatujące do nieba :) i tak ogólnie miło było pojeżdzić i popatrzeć na innych myślałem , że będzie gorzej :)

Wyssany no to miales przygode . Ja dzisiaj dostalam piekny bukiet kwiatow .

Gość sarimarti
dziękuję za piękne kwiaty bardzo św. Walenty, aż cieplej zrobiło się wokół

U mnie dzień,jak co dzień. Chociaż dostałam ciasteczko-serduszko od jednego dziecka. Dziewczynka powiedziała,,że to "dla ulubionej pani".:) To miłe. :) Swiety Walenty- ładne kwiaty. Dziękujemy. :) Dobranoc.

Hej. Ja widzę że nastrój Walentynkowy na topiku jednak wczoraj był:) Święty Walenty nam tu wysłał tyle serduszek i wkleił linka (pięknie) Wyssany ależ Ci zazdroszczę widoku tych lampionów, chociaż cala sytuacja była niefajna, ja pewnie poszłabym do domu wyć w poduszkę. You, you Tobie to najbardziej zazdroszczę. Ktoś Cię chyba darzy szczególną sympatią.

I ja zdam relację jak spędziłem walentynki. No więc na początku muszę powiedzieć , że moja córeczka ma urodziny właśnie w walentynki a w tym roku to była okrągła 10-ta rocznica. Zaprosiła więc koleżanki i wykupiliśmy karnet do takiego "parku dla dzieci". To taka wielka hala , w której jest wiele atrakcji dla dzieci np. pompowana zjeżdżalnia , taki labirynt w którym można się wdrapać na górę a z tamtąd zjechać zjeżdżalnią w takiej rurze. Ach właściwie to nie potrafię tego opisać ale dla dzieci to raj na ziemii. A to dopiero dwie atrakcje , które wumieniłem. No i tak sobie spędziłem czas obserwując dziecko. Cudny czas. Dobrze jest mieć kogoś takiego kogo się kocha całym sercem.

Czujna nie ma czego mi zazdroscic , te kwiaty byly od moich pracownikow , chociaz oni sie nie chcieli do tego przyznac , zrobili mi niezla niespodzianke .

Witajcie w " Tłusty Czwartek" :) Poradniku,to fajnie spędziłeś ten dzień. Dla takich chwil warto żyć. A najfajniejsze jest widzieć radość osoby,dla której coś robimy. To jest w tym wszystkim najlepsze i , że ten ktoś doceni nasze starania. You, liczy się wszystko,nawet to,że kwiaty były od pracowników. Ważny jest gest. To ,że dostałaś kwiaty jest wyrazem sympatii. A myślę sobie,że Walentynki są właśnie takim dniem , w którym nie tylko chodzi o miłość,ale również właśnie o okazanie sympatii, życzliwości, tego ,że kogoś się lubi itd. To serduszko ,które dostałam od tej dziewczynki sprawiło mi dużą radość,tym bardziej ,że na 8 pracowników,tylko dla mnie przyniosła.To jest ogromne wyróżnienie, bo dokonało tego dziecko,które jest szczere w swojej ocenie. Oczywiści,żeby innym nie było przykro podzieliłam je na 8 części i każdy,kto zajmuje się tym dzieckiem spróbował kawałeczek. I dostałam też kwiatka od kolegi,wprawdzie kwiatka wirtualnego,ale liczy się to ,że pamiętał. Bardzo miła niespodzianka. Z okazji dzisiejszego dnia zapraszam na pączka.:) http://wgrywacz.pl/images/169beznazwy.png SMACZNEGO I MIŁEGO DNIA :)

Zosiu calkowicie sie z Toba zgadzam . Ja rowniez mam ochote na dorego paczka . Zycze milego dnia i pysznego paczka