Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKOCHANY W KRÓLOWEJ

Miałam przerażające 23 -URODZINYY !!

Polecane posty

Gość ZAKOCHANY W KRÓLOWEJ

Witam wszystkie panie i nie tylko :) Miałam przerażające urodziny , jakich nikt w życiu nie miał ... Co roku robię przyjęcie , u siebie w mieszkanku wraz z chłopakiem . Gdy wszyscy goście się zeszli było cudownie !-atmosfera świetna ,muzyka,tańce,zabawa,jedzenie, ja i Darek Brr :* Gdy minęło parę godzin było już po 10 -wtedy zabrzęczał mój telefon -"mama" odezwała się cicho -" cześć córeczko , musisz szybko jechać do szpitala , twoja babcia miała zawał !" -myślałam , że padnę sama na zawał , no cóż ... -wyprosiłam gości i serdecznie przeprosiłam za całą sytuacje , niestety babcia zmarła , i to akurat w dniu moich urodzin ... jestem załamana że moja babcia zginęła-była takim dobrym człowiekiem ...

Gość drabina-bez-szczebli
Zawsze przeżywamy odejście naszych bliskich... ja Niedawno pożegnałam mojego tatę mam dopiero 21 lat i był to dla mnie szok... Jednak trzeba dalej żyć...

Niezły prezent urodzinowy... A jak mama do Ciebie dzwoniła to babcia jeszcze żyła? Jeśli tak, to rozumiem. Jeśli nie to ja na jej miejscu zaczekałabym do następnego dnia - po co córce urodziny psuć?