Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieeeilk26

mieli zadzwonic w sprawie pracy ale nie zadzwonili, czy ja powinnam?

Polecane posty

Gość anieeeilk26

byłam 2 tyg temu na rozmowie kwalifiikacyjnej w duzej, powaznej firmie. Poszło mi moim zdaniem świetnie, powiedzieli ze dadzą mi znać 7 grudnia czyli dzis bo wtedy koncza rekrutacje, powiedzieli ze zadzwonią niezaleznie czy odp bedzie pozytywna czy negatywna. Jest jednak 13 i nie zadzwonili, moze ja powinnam?

Gość moze tak bedzie lepiej .....
czekaj do 17

Gość vodkaaa
dzien sie jeszcze nie skonczyl .poza tym ,to wiesz oni zawsze mowia ,ze zadzwonia ,ale nie dzwonia. jak juz to ja bym zadzwonila jutro ,a dzisiaj grzecznie czekala.

Gość andżelina kształtna
czekaj, nie bądź nachalna, na pewno odpowiedzą jesli mają klase

Gość ewr3edsd
zawsze tak mówią,jak chcą spławić,jak chcą zatrudnić,mówią od razu i pytają kiedy możesz zacząć pozatym rekrutacja to często ściema,bo stanowisko jest juz praktycznie obsadzone,ale żeby urząd pracy się nie doczepił,że rekrutacji nie było

Gość anieeeilk26
a czy myslicie ze jesli dzis nie odpowiedza to jeszcze jest szansa że dostane prace czy to definitywnie znaczy ze odpadłam?

Gość anieeeilk26
nie wydaje mi sie ze to byla sciema, zamiescili duzo ogłoszen w necie, rozmowa trwała godzine, była bardzo szczegołowa, widzialam ze byli zadowoleni pod koniec. Byłam pewna że sie udało:((((

Gość ewr3edsd
jaby chceili cię zatrudnić,powiedzieliby od razu i co z tego,że ogłoszenia zamieścili? zielona jesteś

Gość anieeeilk26
skoro mieli inne rozmowy kwalifikacyjne, z innymi kandydatkami, a widziałam że mili to myslalam ze chcą najpierw wszystkich przeswietlić a pozniej porownać i podjac decyzje.....

Gość anieeeilk26
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość po30stce
anieeeilk26 Czy ty masz 15 lat ? Pomyśl samodzielnie chwilę. Odpowiedź z cyklu: "Proszę czekać zadzwonimy" w grzeczny sposób daje inteligentnym ludziom do zrozumienia, żeby spadali i nie zawracali im d**py. Jak jest dobry kandydat to od razu rozmawia się konkretnie, bo pójdzie w cholerę ktoś go zatrudni i później trzeba pracownika podkupywać i jest się generalnie już na gorszej pozycji. Tak więc rozsyłaj dalej CV i nie rób sobie nadziei tym obiecanym telefonem, do mnie jeszcze nikt nie zadzwonił i nie przepraszał, że niestety i takie tam bo i po co. W polskich warunkach szczytem grzeczności jest krótki majl że niestety. Ale takie rzeczy to powinnaś już wiedzieć skoro szukasz pracy.

Gość Bywało gorzej_____________
Uważam inaczej. Nawet jeśli nie oddzwonią w tym tygodniu i tak jest szansa. W dużych firmach bardzo często proces rekrutacji wydłuża się. Przeczytaj http://weblog.infopraca.pl/2006/05/czas-oczekiwania-na-wyniki-rozmowy-kwalifikacyjnej-czy-powinienem-uwazan-ze-moja-kandydatura-zostala-odrzucona-jesli-dwa-tygodnie-po-odbytej-rozmowie-kwalifikacyjnej-nie-otrzymalem-zadnej-odpowiedzi/

Gość dyrektore to jest
ja tak mialam raz- duza firma, mieli mi dac znac do 7 lipca, kilka dni pozniej dalej ,weic sie wkurzylam i napsial im maila- nie chamskeigo ,takeigo asertywnego ,ale mysle,ze wlasnie przez to spalilam swoje szanse ,o okazlo sie,ze po prostu przedluzyl im sie caly proces bo mieli wiecej chetnych niz oczekiwali............. napisali mi 2 tyg. po spodziewanym terminie.

Gość rtyuk,mb
"jaby chceili cię zatrudnić,powiedzieliby od razu" jasne, srali muchi bedzie balet gdzie takich madrosci nabralas?

Gość Dudam tu dudam tam
Ja tak miałam raz, że zadzwonili po prawie 2 tyg od terminu kiedy mieli, ze sa zaintyeresowani moja kandydatura. Niestety mialam inna prace:o Na twoim miejscu poczekalabym i w piatek napisala maila że prosisz o informacje o tym na jakim etapie jest proces rekrutacji. W pewioen sposob pracodawca niekiedy nawet tego oczekuje

Gość anieeeilk26
Zadzwonili 10 minut temu;) to do wszytskich którzy tez czekaja na telefon, pamietajcie jest nadzieja:P:) Jutro mam spotkanie w celu podpisania umowy a zaczynam od stycznia:))