Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA.

WYCHOWAWCZY W DOMU!!

Polecane posty

Gość MAMA.

WITAM!JAK WYGLADA WASZ DZIEN Z DZIECIEM POWIEM SZCZERZE ZE MAM JUZ DOSC SIEDZENIA W DOMU PRZYTLACZA MNIE TA MONOTONIA MOJA CORKA MA 7MIESIECY PISZCIE MAMY

witaj ja nie jetem na wychowawczym ale z wyboru nie pracuje zeby siedziec z dzieckiem.

Gość MAMA.
i jak dobrze Ci jest tak siedziec w domu ile ma twoj skarb

Gość misia1111111111111111111111
ja tez jestem na wychowawczym moja skończy 25 11miesięcy czasem też mam dość i bym chciała już wrócić do pracy,po mału wszystko zaczyna mnie wkurzać i dołować

Gość MAMA.
mnie tez wszystko irytuje mala jest nieznosna ciagle trzeba cos nowego wymyslac dla niej pobawi sie 2 minuty i koniec

niedaawo skonczyl rok Nie zawsze jest kolorowo to fakt. po za tym długo przechodziłam ciezkie chwile . ale z pomoca M. i rodziców jestem zadowolona ze moge spedzac z dzieckiem chwile i patrzec jak sie rozwija

Gość MAMA.
ile twoj skarb spi w dzien

Gość MAMA.
to fajnie ze masz rodzicow ja tego nie mam niestety

Niestety to jest przywilej dziecka moj synek tez sie szyb nudzi czasem jest nieznosny. tylko ze ja jestem w trakcie szukania pracy wiec zobaczymy jak to bedzie

moja śpi dwa razu od 1-2 godz ale noc to koszmar. jestem praktycznie cały dzień sama mąż w pracy,w domu dopiero o 18.30 a starsza córka w szkole do bani idzie dostać mała ma teraz taki okres że ciągle na ręcach by chciała byc

Mozna powiedziec ze z rodzicami mam dbrze ale tylko dlatego ze na razie z nimi mieszkamy... A ze spaniem to baaardzo róznie przez ostatni tydzien spał tylko godzine w ciagu dnia. od wczoraj robi sobie 2 dzemki po godzinie kolo 11 i koło 15

misia 111111111111 dlaczego noce to koszmar ?? moj nocy pieknie spi zasypia po 19 i wstaje o 7. no oprocz teraz bo mu zeby ida iczasem sie budzi koło 3 zeby go do nas do łozka wziasc

Gość MAMA.
misia111111111111111111111doskonale Cie rozumie tez jestem sama od rana do nocy

ja tez was rozumiem w pewnym sensie. moj Maz jak idzie do pracy wychodzi o 8 wraca o 23.40 wiec tez nie mam kolorowo. ale co 2gi tydzien ma kilka dni wolnego od 2-4 dni. choc nie zawsze ;-/ tak naprawde dziecko ma tylko mnie no i dziadków ze wzdledu na to ze mieszkamy z nimi

Gość mama nie sama
ja tez na wychowawczym synek ma prawie 15 miesiecy czasami mam juz dosyc monotonii dlatego jak najczesciej zapraszam kogos w odwiedziny albo sami wychodzimy niestety dlugie spacery teraz odpadaja bo wozkiem nie przejedziemy, na sankach tez nie za bardzo bo taka breja nierowna sie zrobila i latwo sie wywalic a moj synek i tak siedzi w tych sankach jak na szpilkach ;) powiem Wam na pocieszenie ze ja jeszcze tak bede siedziec minimum 3 lata bo jestem w ciazy z drugim dzieckiem :D sytuacje poprawia maz ktory jest w domu zazwyczaj 16.30-17 i od tej godziny zajmuje sie synkiem i ja moge gdzies wyjsc sama albo wziac kapiel, odpoczac czy chociaz posprzatac, zawsze to odmiana;)

Witam. Ja też jestem na urlopie wychowawczym. Mój synek 16 grudnia skończy rok. Czasami też miałam dość codzienności dlatego od dłuższego czasu planuje sobie dzień z maluchem. Mały jest przy mnie gdy sprzątam, gotuje itd. zawsze ciekawi go zawsze co robię i jakoś dzień szybko leci :)

mamane sama - gratuulje kochana :) spokojnej ciazy :0 i lekkiego porodu. Ja z małym tez staram sie wchodzic na plac zabaw i wogole ale cóz teraz sie nie da. jedynie sanki które moj Domi kocha wiec jakis pluc ;p ja tez bym chciała drugie malenstwo ale nie niestety nie mamy jeszcze własnego mieszkania iwec odpada... MyniaK hehehe moj tez lubis "sprzatac" zwłaszcza zabierac mi iotłe, zmiotke lub szufelke i biegac po całym domu;p

Mój ma etap zawsze zabierania mi rury od odkurzacza i ścierek :P

noce koszmarne bo mała nie bardzo chce spać. zazwyczaj idzie o 10-20 spać potrafi np.jak wczoraj obudzić się o 23.30 i nie spać dwie godz lub budzi się co chwilę. ja nie stety rodziców mam daleko a siostry i bracia mieszkają w miejscowości gdzie mieszkam ale są w pracy

Gość MAMA.
HALLO JEST TU KTO

Gość mama nie sama
ja jestem:) puscilam malemu bajke i mam chwile ale chyba mu ja wylacze bo mnie wyrzuty sumienia zzeraja :D zaraz idziemy na spacer bo jego juz nosi po domu :D

Gość MAMA.
ILE MA TWOJE DZIECKO

Gość mama nie sama
15miesiecy

Gość MAMA.
moja ma 7 kiedy moja bedzie miała 15 :-)))

Gość mama nie sama
szybko zleci mi do roku czas szybko lecial a teraz sie strasznie dluzy, pewnie przez ta zime...

Gość MAMA.
no ta zima jest okropna ani wyjsc z tym dzieckiem tak zawsze szybciej czas zleci byle jakos do marca ale mi sie tez ciagnie

Gość Mamusia2010
Witam! Widzę że nie jestem sama.Ja już powoli dostaje świra w domu.Zawsze byłam niesamowicie zabieganą osobą a teraz....szkoda mówić. Jak na razie o powrocie do pracy nie mam co marzyć bo u mnie w firmie nie do końca są uważane matki z małymi dziećmi:(.Do tego nie mam tak naprawdę nikogo do pomocy mąż w pracy mama daleko,teściowa blisko ale na nią nie ma co liczyć...

witam ja tez jestem na wychowawczym, najmlodszy syn ma skonczony roczek, dwaj starsi chodza juz do przedszkola, i tez sama w domku siedze do 15, czasem sie to dluzy czasem nie, jak jest w miare ladna pogoda pogoda to ide na miasto pochodzic i wtedy odrazu lepiej, ludzi zobaczyc ajak taka jak dzis to caly dzien w domu tylko do przedszkola po chlopakow i znow dom, monaotonia naprawde jest okropna

Gość mama nie sama
my wychodzimy codziennie ale ubieranie doprowadza mnie do szalu juz przygotowalam stos ciuchow ale maly ucieka i dlatego sie ociagamy z wyjsciem ;)

my staramy sie codziennie ale oli czesto choruje wiec jest jak jest, ostatnio mielismy angine, przedtem zapalenie oskrzeli a ogolnie leczymy sie jeszcze z gronkowca ktorego zlapalismy przez lato na basenie, koszmar