Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieeekawaaa

intymne pytanie do panów

Polecane posty

Gość cieeekawaaa

jeśli chcielibyście odpowiedzieć twierdząco to wylogujcie się, powpisujcie bzdury w nicku czy coś mianowicie chodzi o to: czy kiedykolwiek spróbowaliście (w jakiejkolwiek ilośći) własnej spermy? a jeśli nie, to mieliście kiedykolwiek taką pokusę? jeśli nie to napiszcie, że nie

Gość cieeekawaaa
nie ma żadnego pana teraz? bo jeśli sa jacyś to brak odpowiedzi brzmi dość jednoznacznie

Gość antek25Terazll
ja kiedyś zbierałem sobie spermę do słoiczka i polewałem nią ziemniaki

Gość o.n.a.19
faceci się nie przyznają..:P...sa zbyt nieśmiali i są tchurzami...łatwo im mówić, o tym jak to laska mu zrobiła loda czy coś w tym stylu..ale sami?..w życiu sie nie przyznaja.. a zresztą, czy panowie odiwedzają kafkę...tez wątpię.:)

Gość cieeekawaaa
no własnie odwiedzaja kafkę :) brak odpowiedzi jest BAAAAARDZO wymowny :P sam w sobie jest odpowiedzią :D

Gość cieeekawaaa
i wszystko jasne ;) nie wiem co w tym takiego wstydliwego, skoro istnieje coś takiego jak autofellatio :)

A właśnie że odpowiem! I to na czarno. Tak próbowałem. Przypadkiem, ale tak. Jeszcze jakieś pytania?

Niech wyzywają. I tak nie mam teraz nic do roboty to mogę się powyzywać.

Gość 6404548903489040-54-054
o ja jedne odwazny!;] ale pamietacie taki topik jak lduzie wypisywali rzeczy tdo ktrych by sie nikomu nie przyznali w realu:p wiekszosc facetow pisalo ze probowalo sowjej spermy:P

Gość sghdkjjjjjkju
Bynajmniej rus sie przyznał :D to sie ceni . Ciekawe co na to pytanie odpowiedziałby dyrektore - który sam nie wie czy jest babą czy facetem 🖐️ :)

A co mi tam ;] Może ktoś się odważy nazwać mnie pedałem, czy czym tam chce i będzie zabawa.

Tak w ogóle to spodziewałem się pytań o smak czy inne wrażenia, a tu nic...

wiekszosc koniet pisze;P to znaja smak:P ale z checia zpaytam co o nim sadzisz?:P

Według mnie, nawet niezły ;] Z tym że mało piję, a za to jadam poważne ilości owoców, może przez to jestem słodki ;]

Gość TINIO
ja majac 30 lat nie próbowałem nigdy . ale slyszałem od żony ze jest raczej gorzka --a od kilku kolegow slyszalem znowu ze jak sie czesto pije sok ananasowy lub tez je samego ananasa to podobno sperma jest słodka --slyszeliscie kiedys o tym ?

Gość nie probowalem i jakos
mnie nie interesuje a mala ilosc odpowiedzi jest o tyle wymowny, ze temat ekscytuje tylko kobiety widocznie :D

zdabuia sa podzielone;P takto tyez o tym slyszalam a pozniej ze to nie prawda ze to jak rpzyswajanie czegos tam z galaretek całe 1%:P ale w rozne dni rozny smak:P kiedys moj mial wlansie b slodka ze nie draznil smak ale z anic nie pamietalismy cio on ogl takiego zjesc ze taki efekt:P

Ja jadam duże ilości jabłek i piję dużo soków, przeważnie też jabłkowych. Myślę że to od tego.

Z tym że to trzeba cały czas tak jeść. Podobno smak się zmienia po ok 3 dniach.

rykosztem dostał:P moja przyjaciolka rykosztem dostaka w oko:P wiec ysle ze to prawdopodobne:P

Gość przyp
przypadkiem to sie dzieci rodzą 🖐️ obciągałeś kumplowi i zlał ci sie do japy 🖐️

Gość miois
mianowicie chodzi o to: czy kiedykolwiek spróbowaliście (w jakiejkolwiek ilośći) własnej spermy? a jeśli nie, to mieliście kiedykolwiek taką pokusę? jak nie miałem dziewczyny to czasem połykałem swoją sperme ..

Gość CIEKAWYYYYYY
A TY PRÓBOWAŁAŚ SOKÓW Z PISUTY? :classic_cool:

Gość miois
smak lekko słony czasem nie czuje rzadnego smaku tylko bezsmakową , ale ciepłą ciecz w ustach

Gość cieeekawaaa
dla mnie jedna odpowiedź nie świadczy o ekscytacji samych kobiet tym tematem, tylko tym że panowie po prostu się boją przyznać i zobaczyć to czarno na białym :) a nie każdy ma odwagę tak jak rus1, którego nie mam zamiaru wyzywać za nic :) a miałby ktoś link do tamtego "do czego byście się nigdy nie przyznali"?? aha i nie o smak nie pytam :P

"Przypadkiem"- znaczyło właśnie rykoszetem ;] Reszty chyba się łatwo domyślić. przyp Umiesz czytać, czy masz problem z rozumieniem czytanego tekstu?