Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiemm

dyrektore to kobieta czy facet?

Polecane posty

a jakże, jak kondony sprzedają przy kasie to i przy gumach powinno się znaleźć miejsce na exclusywną bieliznę zapasową :-P

Nie dam spokoju, myślę, że dyrektore to 30% wszystkich nicków na kafe. Klaudia, Ty chyba nie jesteś nim/nią?

Tak! Najlepiej lniane lub mocherowe ewentualnie z resztek ekoreklamówek z napisem 'widzisz jak dbam o interesy naszej ziemi' :-D

Weszlam dzis na ten top (w sumie nie wiem po co ) i tak czytam i czytam..I wiecie co Wam powiem?Pierdolicie bez sensu :O Dyrektore ma klopoty z psychika bo sam /sama nie wie kim jest.Raz pisze ze kobieta a raz mezczyzna.Az strach spotkac takie cos na ulicy bo jeszcze krzywde zrobi toto :O A i moge sie zalozyc ,tak jak ktos tu napisal-ze ten psychiczny ktos to 30% nicków na kaffe :O 🖐️

Gość co za roznica
co za roznica czy facet czy kobieta, jaki normalny czlowiek prezesiaduje tyle online wypisujac pseudointeligentne teksty? Nie przesiaduje tu tak czesto jak wy ale juz kilka razy natknelam sie na temat poswiecony tej osobie, ja w niej zadnego fenomenu nie dostrzegam. To ktoś raczej kto powinien poswiecic wiecej czasu na zycie realne, ktos kto potrzebuje chyba terapii...

Gość kalipickalijesc
to utrzymanka jebana

Gość ja mam gdzies kim on jest
skoro sam nie wie , ale problemy z psycha to on ma nie lada i naprawde to nie jest smieszne bo albo to trans jest albo facet ktory lubi sie przebierac w damskie ciuchy i sie onanizuje przy tym , i wymysla historie o domniemanych sytuacjach erotycznych, udaje ze ma kobieta pokazuje taka ktora chcialby miec , szpera w google i wkleja rozne kobiety albo to jest baba po prostu lesbijka ktora chcialaby robic za feceta i nie moze sie okreslic tak czy inaczej zdrowa osoba tak nie robi zalosne to naprawde , tyle juz bajek opowiedzianych

Gość ostra siostra tylko mnie zasta
nawia bo albo ja tez oszukuje i ona juz idiotke z siebie wie ze robi twierdzac ze go zna i ze jest przystojny ( jak kobieta moze byc przystojny :O) albo wie ze to kobieta niezrownowazona i sie sama jej boi wiec udaje poparcie ze to niby takie zabawne wszystko jest -a nie jest

Cześć dyrektore, cześć Vivkka cześć Kapitanie Dupo:) Dyrektore byłam oczywiście w H&M ale rękawiczek skórzanych nie widziałam:p w sumie to bardziej za czapką obczajałam:D ale same szpeje były dziś. Jest tu kto jeszcze na tym forum?

Eee lidl to nie to samo co biedronka;) nie zapominaj, że żadne produkty nie mają tak wysokiej jakości jak te prosto z biedronki;) widziałam kiedyś takie fajne stringi męskie gdzie z przodu była trąba słonia i tam się wkładało no wiadomo co (tak, rękę!:D) ale niestety nie były z biedrony:/