Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiemm

dyrektore to kobieta czy facet?

Polecane posty

Gość Kafeteryjny Wroz
A to zdjecie raczej to reklama czy cos bo kto kurwa kupuje 3 z nawigacja ??

Gość glueblue
Otulona_Snem dobra zrobie ci jeszcze TĘ LASKĘ. Jak już ;-)

Eeeee ale Ci pojechała dyrektore:D zamknęłaś się już w sobie?:D Ty to ja mam pomysł! Nie kupujmy w tym roku butów zimowych, ani kurtek, ani rękawiczek i czapek, nie kupujmy dobrego jedzenia i napojów chociażby z biedronki! Jedzmy suchy chleb i pijmy wodę z kranu i chodźmy w letnich rzeczach a w zamian za to oszczędzone pieniądze przekażmy na biedne kotki ze schroniska wchodzisz w to dyrektore?:D KapitanDupa stwierdziłby że zamiast w spodniach chodźmy w stringach- będzie taniej ale nie będę aż tak zbereźna:D

Gość glueblue
Nie o znaki chodziło... 🖐️ dyrektore

Gość glueblue
Otulona, nikt nie wątpi w Twoje dobre serce. Ale mogłabyś się nauczyć poprawnej pisowni języka polskiego.

Gość glueblue
Za dwa tygodnie :-)

Rozumiesz to co piszesz? Ja rozumiem, że masz dobre serce itd. ale jest gwiazdka idą święta to chyba jedyna taka okazja w roku żeby nie oszczędzać. To prezentów pod choinkę dla bliskich też mamy nie robić bo można za to coś kupić kotkom albo dzieciom?? Jak już ktoś wcześniej napisał po co siedzisz na necie? Po co w ogóle masz w domu komputer i internet i jeszcze telewizor, to nie są rzeczy niezbędne do prawidłowego funkcjonowania a pieniądze z kupna tv i komputera i za założenie internetu mogłaś przekazać komuś, kto ich bardziej potrzebuje. Nie widzisz absurdu w tym co piszesz? chcesz wzbudzić w ludziach poczucie tego, że są materialistami, że nie mają serca ale nie wychodzi Ci to... Nie tędy droga.

Dostaję wypłatę, część pieniędzy idzie na wydatki codzienne, opłaty itd. wszystko to co mi zostanie mam oddać na cele dobroczynne? Bo po co mam oszczędzać skoro ktoś może bardziej potrzebować moich pieniędzy ode mnie samej? Ej no weź.... Nie powinno Cię obchodzić to czy ktoś kupił rękawiczki za 200 czy za 20 złotych. Jego pieniądze, jego sprawa. W taki sposób nie zachęcasz nas do bezinteresownego sprawienia komuś radości, tylko raczej odstraszasz nas od tego. Widzisz to?

kurcze nie wiem jak mi osobiście nie podoba się jakiś topik to go olewam a nie ładuję się z rynsztokowym słownictwem. Naprawde wiele osób ma tu problemy ale paradoksalnie nie te wyzywane ale wyzywające.

Napisze raz jeszcze moje powitanie gdyz to poprzednie zostalo zignorowane-Cześć gląby 🖐️ Nic wiecej nie napisze w tym bezsensownym temacie aczkolwiek pozwolę sobie zauwazyc że najnormalniejszą osoba wypowiadajacą sie w tym jakże durnym topiku jest otulona_snem :) Na temat tego pajaca dyrektore juz sie wiecej nie wypowiadam bo to to ma problemy z psychiką i powinno sie leczyć :O

Gość saswasdas
Wer ist das dyrektore?