Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiemm

dyrektore to kobieta czy facet?

Polecane posty

praca dorywczo już jest ale krucho z nią tymbardziej jak komu zależy mieć wekendy i popołudnia wolne, ale jeszcze z 2 lata jak dobrze pojdzie :-P

Czyż nie czynię postępów? Ostatnio dostałam naganę od szanownego/sanownej dyrektore za brak kultury w wysławianiu się (na jego/jej temat), więc dziś uprzejmię i aligancko:D

Klaudio, tak na tym(chyba). Kapitanie, myślałam, że informatycy to tacy poważni i dystyngowani ludzie, a tu patrz:)

orange to pewnie bezprzewodówka dlatego te zaniki sygnału, jeżeli masz taki modem to pokombinuj z lepszym ustawieniem np. Koło okna itp

Składałam kiedyś reklamację do operatora, bo przez 2 dni nie było neta a czekałam na ważną wiadomość, zadzwoniłam wyłuszczając problem, podobno nadajnik był przeciążony. Ale po ok 10 min po rozmowie problemy zniknęły jak bańka mydlana! To cud, czy mój jęzor niewyparzony?

nie cud tylko życie, w zasadzie internet orange leci tymi samymi nadajnikami co telefonia do tego zakłucenia pogodowe usterki sprzętu itp. W zasadzie to wygodne ale nie ma to jak kabel, byle nie neostrada

chello - praktycznie 0 problemów przy 10 mbit a czemu nie neo ? Np. Kumpel ma 1mbit bo sieć nie wydoli wincej płaci 100 ja 60 :-P ale ma zmienić bo umowa wygasa