Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bright Crystal

Co robić kiedy on mnie już nie podnieca?

Polecane posty

Gość Bright Crystal

Jestem prawie 5 lat w związku, niestety nie podnieca mnie już on, rzadko mam ochotę na sex. Chciałam spróbować czegoś nowego żeby pozbyć sie monotonii, ale on jest przeciwny wszystkiemu... Czy któraś z was ma podobny problem? co mam robić?

Gość Bright Crystal
heh, może masz racje, tylko ja głupia czekam na cud

Gość Bright Crystal
nikt nie ma podobnemu problemu? nikt nie ma dla mnie zadnej rady :(

Gość PYTANIE MAM DO DOROSŁYCH MĘŻCZ
hej ja jestem 6 rok w związku i conajmniej od dwóch mysle o zdradzie ale się nie odważyłam/a nawet miałam szanse i to nieraz/

Gość uderz sie w łeb
zmień faceta. moja żona tak zrobiła...

Gość android6666
CZY NAKARMILAS PIESKA ????????????

Gość dfghfdg
wiesz ja mam ten sam problem... jestem 4 lata w zwiazku... nie wiem o co chodzi... kocham go ale mnie nie nakreca juz kovham sie na sile...

Gość za_darmoche
zaloguj sie na www.zbiornik.pl ,ale nie w sklepie :-:P

Gość ale to bez sensu
Jak mozna kogos kochac a jednoczesnie nie miec na niego ochoty? Przeciez milosc to rownoczesnie jakis pociag fizyczny....No nie wiem.

Gość ale to bez sensu
Dlaczego Wasi partnezy juz tak nie dzialaja na Was? Monotonia? Pzestali dbac o siebie?

To normalne...tez jestem juz w 5-letnim związku. Może to dziwne ale u mnie pomógł brak czasu na sex :P Tzn. moj facet pracuje w tych godzinach co ja jestem w domu i odwrotnie. Już tak za sobą tęsknimy, pragniemy się i nasz sex tez jest namiętny i gorący jak wcześniej. :) Wiem że to dziwna metoda, ale przez przypadek u nas podziałało!

jeżeli cie nie podnieca tzn. albo przestałaś go kochać i teraz to tylko przyzwyczajenie lub tez problemy z życia codziennego zaważyły tez na waszym życiu seksualnym....

Bo na to trzeba chuchać i dmuchać. Samo się nie zrobi i nie będzie trwało. Wiadomo, że po paru latach wzajemna fascynacja słabnie i jak uchylisz drzwi rutynie, to się właduje z buciorami do waszego łóżka. A stąd już tylko malutki kroczek do wszechogarniającego kryzysu małżeńskiego Ale to tak w sumie mało trzeba, żeby temu przeciwdziałać ;) Choć faktycznie fizjologicznie kobiety może już tak są urządzone, że jak spełniły się w roli matki, to pociąg seksualny matka natura wyłącza, albo chociaż przygasza. Nie generalizuję broń Boże, dość często po prostu tak bywa, choć gdzieś tu obok jest topik (może nawet nie jeden) z przypadkiem odwrotnym