Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki anty a leki POMOCY

tabletki anty a leki POMOCY

Polecane posty

Witam Was kobietki . Mam pytanie. Biore tabletki anty Diane35 (7 tabletka I opakowania) i niestety od 2 dni w tym dzis meczy mnie jakies chorobsko. Głownie biore dziennie 2 max 3 apapy lub ibuprom. Do tego witaminka C codziennie. I mam pytanie , czy takiego typu przeciwgorączkowe obnizają skuteczność anty? z góry dziekuje za odpowiedz

nie, w takich dawkach w jakich bierzesz leki na pewno one nie wpłyną na tabletki anty, musiałabyś przez pare dni pod rząd wcinać 4-5 apapów dziennie żeby to miało jakiś wpływ na anty, witamina C również w małych dawkach nie ma wpływu, a ibuprofen to juz w ogole

a ja biore CETEBE gdzie przeczytałam że w jednej tabletce jest 500 mg wit C i wzielam 2x w dniu, wiec raczej spora dawka -1000 mg. wpłynelo na skuteczność? a i mam jeszcze jedno pytanie ,jeśli jutro mam wziąść antybiotyk a dzisiaj współżyłam, to czy tak jakby tabletki działają ,,wstecz"?

Gość Olabonga
prosze odpowiedzcie :(

Gość Inna PM
póki nie zaczęłaś brać antybiotyku jesteś zabezpieczona. Ale jak już zaczniesz to musisz albo zachować abstynencję albo dodatkowo gumki. Reszta w ulotce.

Gość Olabonga
dziekuje :*