Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaa7898

kiedy zaczne odczuwać przyjemność z sexu?

Polecane posty

mam 21 lat niedawno rozpoczełam współzycie , dopiero 3 razy to robilismy zakazdym razem czuje lekki bol i nie mam jak narazie zadnej przyjemnosci , moje pytanie brzmi po którym seksie mniej wiecej jest jakas przyjemnosc?

Gość a ja ci powiem tak
w okolicach dziesiatego jedenastego sexu poczujesz szał w ciipie :)

Gość hykuyg
ja mam 19 lat, wspolzyje od ponad roku regularnie oczywiscie z tym samym facetem i sama nie wiem czy wogole kiedys mialam orgazm, nie potrafie sie skupic. Nie przejmuj sie tym ze Cie boli, to normalne bo przeciez musi sie tam rozciagnac wszystko, na poczatku musicie bardziej delikatnie...trudno okreslic kiedy przestanie bo to u kazdej dziewczyny inaczej. Jak bedzie Ci sie wydawac za dlugo to idz do gina ale narazie nie ma powodow do obaw...to moje zdanie

Gość ja mam taaak
Ja ci powiem tak. Byłam z facetem ponad 3 lata i ani razu nie miałam z nim orgazmu. Współżylam też potem z jeszcze jednym facetem i też nic. Ale sama mam orgazm za każdym razem. Nie wiem czemu tak jest, że żaden z tych facetów nie potrafił mnie do niego doprowadzić.

Gość tak to jest nie ma lata tylko
Poprostu musisz być bardzo podniecona wtedy nic nie boli. Długa gra wstepna i jak bedziesz mocno napalona dopiero przejdzcie do sedna.

Gość jak się naprawdę zakochasz
bo seks sam w sobie tylko dla seksu nigdy nie da ci satysfakcji. To tylko faceci potrafią tak bez uczucia ze zwykłego pożądania... Ja tam miałam satysfakcję od pierwszego razu. Być może twój facet jest kiepski w te klocki i zadowala się zwykła mechaniką stosunku mysląc wyłącznie o własnej przyjemności i nie zważa na twoje potrzeby. Jednym słowem nie potrafi cię rozgrzać odpowiednio

Gość fdsfds
jak mi zrobisz loda z polykiem to zaczniesz odczuwac

Gość dokladnie jak jest ok
o jak zwylke jakis popierdoleniec sie musi trafic w kazdym temacie

tylko że ja jestem rozgrzana a facet moj nie mysli tylko o sobie , żel intymny nawilzajacy tez stosowalismy ale chyba niepotrzebnie bo byłam doskonale nawilzona wiec moze to kwestia rozciagniecia?

Gość incitatus
nie kupuj tylko zelu do pochwy a do wlosow postaw se irokeza na kapciu i oliwa sama poplynie ze strachu

Gość jak się naprawdę zakochasz
jeśli musisz używać żelu to NA PEWNO nie jesteś rozgrzana :)

Gość uderz sie w łeb
naucz partnera żeby cie dotykal ta jak ty sama to robisz... to na poczatek.. a z czasem nauczysz sie odczuwac przyjemnośc z penetracji...

na pytanie autorki: kiedy sama bedziesz umiala doprowadzic sie do orgazmu a co za tym idzie bedziesz znala swoje cialo i jego potrzeby.... i kiedy ta wiedze bedziesz umiala przekazac partnerowi, umiala nauczyc go jak dawac ci rozkosz i sama bedziesz w stanie zadowolic partnera..... krotko mowiac jak dojrzejesz do tego

Gość dokladnie jak jest ok
jesli odczuwasz bol podczas stosunku a jestes dobrze nawilzona to moim zdaniem sa 2 wyjscia: albo cos jest nie w porzadku- powinnas pojsc do ginekologa. albo powinniscie sprobowac innej pozycji, bo moze twoj facet tafia w kosc w scianke macicy i to cie boli. jesli w innych pozycjach odczuwasz bol to wydaje mi sie ze to sprawa dla gina.

Gość incitatus
nie pisz jej do gina bo dziewczyna pojdzie do wrozki