Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrzesiekBBB

SZUKAM PARTNERKI NA DOBRE I ZLE ***ANONS

Polecane posty

Gość GrzesiekBBB
Szukam wrazliwej i madrej pani o delikatnym typie urody, bez nalogow, pani dla, ktorej wciaz wazne sa tradycyjne wartosci :)

Gość uderz sie w łeb
chopie! zastanów się w co się chcesz pakować? małżeństwo w tych czasach to porażka! raczej na 75% nie potrwa dłuzej jak 1-2 lata! na dobre i złe to w bajkach tylko pozostało! teraz jak masz kasy od ch.. to może jakas suka poudaje uczucia do ciebie ze 3-4 lata aż się juz totalnie znudzi i se innego z porfelem znajdzie... względnie będzie ci takie rogi przyprawiać że jak bys był jeleniem to by ich królem za poroże został! to ci radze na własym przykładze... sam tego doświadczyłem... i jestem w dupie a ta kurrwa co mnie wyrolowala śmieje sie kureskim śmiechem! :(

Gość GrzesiekBBB
Chcialbym - ze tak to ujme - splodzic potomka :)

Gość GrzesiekBBB
Ja mysle o pani, ktora wierzy w milosc, chce byc ze mna na dobre i zle i ktorej usmiecha sie rola pogodnej i milej zony :)

Gość GrzesiekBBB
Dobrze by bylo, zeby byla gospodarna, umiala zajac sie domem i gotowanie mile widziane, nie ma to jak przez zoladek do serca ;) Co myslicie o mnie? :)

Gość GrzesiekBBB
Taka prawdziwa zona i matka dla moich dzieci

Gość GrzesiekBBB
Biegam od tematu do tematu :)

Gość uderz sie w łeb
szukaj dalej a potomka to możesz zrobic każdej potem alimenty to bez znaczenia czy miałeś ślub czy nie - bedziesz musiał płaci:)