Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkumaaaa

może jednak ciąża?

Polecane posty

Gość kurkumaaaa

Dziś powinnam dostać okres, wczoraj wieczorem rano robiłam test ciążowy ale wyszedł negatywnie. Dzisiaj ok 12 zauważyłam różowy śluz, włożyłam tampon i wyjęłam były tylko trzy kropeczki krwi i od tego czasu poza niedużą ilością różowego śluzu nie widać okresu. Niby wszystko zapowiadało się na okres z bólami podbrzusza włącznie, ale jednak może ciąża? :)

Gość kurkumaaaa
ktoś się wypowie? może miał podobną sytuację?

Gość Olabonga
lada chwila dostaniesz okres ;)

Gość kurkumaaaa
łudzę się że może jednak nie. zawsze ja dostawał okres to od razu na maksa a teraz prawie nic...

Gość Olabonga
pamietaj stres wpływa na nasz organizm a to rownież wpływa na lekkie przesunięcie się okresu. Jesteś spanikowana, nie myśl o tym , a lada chwila dostaniesz :) wyluzuj

Gość kurkumaaaa
w sumie jest mi to obojętne, mogę być w ciąży będę się bardzo cieszyć, ale równie dobrze może to być przy następnym cyklu czy za pół roku- dlatego nie stresuje się :) wiadomo jestem zaciekawiona, może podekscytowana, dlatego chciałam dowiedzieć się czy ktoś miał podobnie i jak to sie 'skończyło':)

Gość Olabonga
ojejku,przepraszam .Jakaś roztrargniona jestem i zmęczona :) To nawet nie było kwestią pocieszenia. Miejmy nadzieję że dzidziuś bedzie w takim razie:) Jak wiemy czasami są objawy gdzie nie mamy okresu -może wynikać to albo przez stres,jakieś patologie albo własnie przez ciąże :) Także życzę Ci tego ostatniego . Pozdrawiam

witajcie potrzebuję pilnie porady, przeszukalam internet wszerz i wzdłuż i niestety nie znalazlam dokladnej odpowiedzi na moje pytanie. Otoz 11.11 zaczelam brac pierwsze w zyciu opakowanie tabletek anty, bralam je tak jak trzeba cale 21 dni. w srode wzielam ostatnia tabletke. krawienie z odstawienia dostalam w sobotę wieczorem. po odstawieniu kochalam się z facetem w czwartek, czyli dzien po ostatniej tabletce , oraz wczoraj czyli we wtorek, wiem ze nie bede kontynuowac juz tabletek po 7 dniach od ostatniej, więc moje pytanie brzmi nastepująco: czy jest mozliwosc ze przez wczorajszy stosunek bez zabezpieczenia moze dojsc do zaplodnienia?

Gość kurkumaaaa
okres nadal brak, robiłam dzisiaj test rano znowu negatywny. Sama już nie wiem. Może mam jakieś rozregulowanie, bo w czerwcu przestałam brać tabletki antykoncepcyjne(brałam przez prawie 3 lata) i okres na początku był normalnie co 28dni. Ostatnio skrócił mi się cykl do 24 dni. Myślałam że to jednorazowo. Wczoraj minęły 28dni od ostatniego okresu i nic.