Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość got2be

pytanie do singli

Polecane posty

Gość got2be

jaki macie sposob na nude? jak organizujecie sobie wolny czas? zwlaszcza w zimie, w taka pogode co robic kiedy nie ma sie przyjaciol?

Gość nie rozumiem problemuu
tylko nudny człowiek się nudzi :-O ja jestem singielką od kilku lat i uważam, że to najlepszy okres w moim zyciu :) nigdy się nie nudzę, a przyjaciół tez nie mam, cchociaz mam jednego ale od lat mieszka za granicą :)

Gość za_darmoche
bije konika na poddaszu, :-P

Gość got2be
no to jak zapelniasz sobie czas? smutne, zimne zimowe wieczory

Gość rtgetewtwe
do 'nie rozumiem problemu" a co robisz wieczorami? ile masz lat? pracujesz? jak sobie organizujesz czas?

ja też nie rozumiem problemu byłam singielką 4 lata i nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek sie nudziła zawsze jest coś do zrobienia, a jak nie - to są różne przyjemności, książka, tv, rozmowa ze znajomą czy odziwedziny u rodzinki, tudzież zabiegi renowacyjno-pielęgnacyjne ;)

Gość kajkaa123
dobry film, dobra ksiazka, dobra muzyka to w domu, a poza? jakis aerobic, silownia, lyzwy, uczelnia, oprocz tego masa zajec domowych. czasem i tak nuda dopadnie, ale to taki stan ze nic sie nie chce, i nawet lezenie boli;) nie wiem od czego to zalezy ale chyba od nastroju:D

Gość tomek277
nie nudze sie mam zajecie

Gość kajkaa123
a i uwazam, ze nuda dopada tych singli, ktorzy tesknia za stanem odmiennym;) i sa absolutnie nie pogodzeni ze swoja "samotnoscia" no bo umowmy sie ale w zwiazku tez moze byc nudno bo ilez mozna rzem siedziec przed TV..?

Gość fiegrybolizelda
jakiś kurs zawodowy, anime - anime.tanuki.pl, ciekawe książki, randkowanie

Gość got2be
ja nie jestem pogodzona ze swoim stanem, jestem zawiedziona i rozczarowana zyciem przychodze do mieszkania i caly dzien leze w lozku z laptopem, czasem wyjde gdzies na impreze, ale tak naprawde nie mam na to ochoty

Gość jliji
nudza sie zazwyczaj ludzie...niezbyt ciekawi wewnetrznie i wlasnie to moze byc przyczyna samotnosci.

Gość n3wn4n
Tez nie mam przyjaciol, niby sa pojedyncze osoby ale one maja juz swoje połówki i ciezko takie osoby namowic na wspolne wyjscie ;] - dobra ksiazka - dobry film - gra komputerowa - siedzenie w necie (kafeteria od czasu do czasu) - w domu troche zajec sie znajdzie do zrobienia - studia Inteligentny człowiek sie nie nudzi ;]

też tak uważam, ze tylko ludzie nudni się nudzą a, dodam jeszcze, że czas mojego singlowania przypadał na erę modemów, więc net był bardzo drogą rozrywką, z której korzystałam w sposób mocno limitowany ale mimo tego jakoś potrafiłam znaleźć sobie zajęcie

Gość fiegrybolizelda
A znacie jakis klub lub stronę dla singielek?