Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

broskve

Co mi grozi za odmawianie zostawania na nadgodziny?

Polecane posty

ostatnio ciagle pisza zebysmy zostawali na obowiazkowe nadgodziny. nie chce zostawac, co mi grozi za notoryczne odmawianie? mowie, ze np mam juz wazna rzecz zaplanowana, albo ze zle sie czuje. czy osoby nie majace dziecka moga zastrzec, ze nie zgadzaja sie na nadgodziny?

Gość uderz sie w łeb
wyjebia cie dyscyplinarnie:)

Gość za_darmoche
GROZI CI LASKA U SZEFA NA DYWANIKU ; kup sobie dobre spodnie by kolana ci sie nie wydarly,od ciagniecia lski na kolanach

Gość rtgetewtwe
w najgorszym wypadku cie zwolni i tyle. a jakies platne te nadgodziny? czy jakos do odbioru? mysle ze mozesz sie stawiac i mowic ze to nie zgodne z praem czy cus ale ostatecznie moze cie zwolnic i tyle.

niestety płatne, jakby były do odbioru to bym prędzej się zgadzała :O szlag mnie trafia siedziec tam 8 godzin, i kazda minuta wiecej zbliza mnie do zalamania nerwowego :O a czy np jesli mam problem z kregoslupem, to jest praca przy komputerze, siedzaca, to moge dostac od lekarza np zaswiadczenie, ze nie moge miec nadgodzin? :P

Gość rtgetewtwe
nie nie mozesz dostac takiego zaswiadczenia raczej. widzisz szef jest w porzadku nie kaze wam siedziec za free proponuje kase za nadgodziny, jak najbardziej moze cie zwolnic i ma do tego prawo.

kurwa :O czyli jednak bede musiala zostac pare razy :O juz ostatnio odmowilam, bo po prostu nie moglam, mialam b. wazna sprawe do zalatwienia, dzisiaj sie zle czulam i poprosilam ze wolalabym wyjsc, ale mi kierownica juz powiedziala, ze mi to zawsze sie dzieje cos, i ze ostatni raz :O a jak ja sie zglaszalam albo zostawalam wczesniej bez szemrania, to juz nie pamieta 😴