Gość Dorcia002 Napisano Grudzień 7, 2010 Witam! mam 175cm wzrostu i ważę 65 kilogramów, Strasznie chciała bym schudnąć chociaż do 62-63kilogramów. Staram się zrobić to na własną rekę. Moje posiłki wyglądaja tak: Śniadanie: Platki kukurydziane z mlekiem odtluszczonym lub 1 kanapka z serkiem almette na pieczywie razowym 2Śniadanie: Do szkoły czasem biorę kanapke z pieczywem razowym i serkiem almette jesli nie wezme kanapki to zawesze mam przy sobie jogurt twist. Obiad: Obiady jadam o różnej porze. Mniej wiecej od 14-16 z tego wzgledu ze o różnej porze kończe lekcje. Na obiad jem warzywa na patelnie bez tluszczu lub malego kotleta z piersi kurczaka ale wtedy z nim jem salate, papryke, rzodkiewke, robie sobie poprostu z kotletem jakąś sałatkę. Od ok 2 tygodni staram sie pozbyc kilogramów. moim problemem nie są nogi, chce sie pozbyć "boczków" oraz spalić troche tłuszczyku na brzuchu. wykonuje ćwiczenia na mieśnie brzucha. Moja waga wzasadzie jest w normie ale zle sie czuje ze swoim ciałem. schudlam przez ten miesiac ( z tygodniową przerwą bez odchudzania) ponad 2 kilo ale nie widac nic po mnie! proszę o pomoc. bardzo chętnie dowiem się gdzie na terenie warszawy można skonsultować się z dietetykiem najlepiej darmowym. chętnie też poczytam waszych opini na ten temat. POMOCY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach