Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dorcia002

Dieta, Dietetyk,Odchudzanie

Polecane posty

Gość Dorcia002

Witam! mam 175cm wzrostu i ważę 65 kilogramów, Strasznie chciała bym schudnąć chociaż do 62-63kilogramów. Staram się zrobić to na własną rekę. Moje posiłki wyglądaja tak: Śniadanie: Platki kukurydziane z mlekiem odtluszczonym lub 1 kanapka z serkiem almette na pieczywie razowym 2Śniadanie: Do szkoły czasem biorę kanapke z pieczywem razowym i serkiem almette jesli nie wezme kanapki to zawesze mam przy sobie jogurt twist. Obiad: Obiady jadam o różnej porze. Mniej wiecej od 14-16 z tego wzgledu ze o różnej porze kończe lekcje. Na obiad jem warzywa na patelnie bez tluszczu lub malego kotleta z piersi kurczaka ale wtedy z nim jem salate, papryke, rzodkiewke, robie sobie poprostu z kotletem jakąś sałatkę. Od ok 2 tygodni staram sie pozbyc kilogramów. moim problemem nie są nogi, chce sie pozbyć "boczków" oraz spalić troche tłuszczyku na brzuchu. wykonuje ćwiczenia na mieśnie brzucha. Moja waga wzasadzie jest w normie ale zle sie czuje ze swoim ciałem. schudlam przez ten miesiac ( z tygodniową przerwą bez odchudzania) ponad 2 kilo ale nie widac nic po mnie! proszę o pomoc. bardzo chętnie dowiem się gdzie na terenie warszawy można skonsultować się z dietetykiem najlepiej darmowym. chętnie też poczytam waszych opini na ten temat. POMOCY.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować