Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anja123

co sie dzieje

Polecane posty

witam:) 25 listopada dostalam okres, który spozniał mi sie 2 tyg, wiec dzień wczesniej 24, juz zaniepokojona zrobiłam sobie test ciązowy, wynik 1 kreska negatywny. dzis 07.12 podczas oddawania moczu zauwazyłam iz śluz mal lekko brązowy, nic pozatym , za jakas godzine poszłam do lazienki jescze raz ale juz nic takiego nie było nie wiecie moze co to moze być? czytalam liczne wypowiedzi na forum np o ciązy pozamacicznej, ale jeśli nawet bylo yo to test wyszedł by pozytywnie tak? jesli czegos sie domyslacie prosze o odpowedz

Gość możesz być
w ciąży, poczekaj jeszcze tydzień i zrób test albo lepiej idź do ginekologa lub zrób test z krwi. na początku ciąży w dniach spodziewanej miesiączki może pojawić się plamienie nawet do trzeciego miesiąca

tylko ze ja juz jestem po okresie , jak napisalam wczesniej zaczal mi sie dzien po tym jak zrobiłam test, skonczył mi sie z tydzien temu, ale od okresu jeszcze nie współzyłam i czy naprawde moze to byc ciąza??

Gość możesz być
a to nie przeczytałam dokładnie, jeśli miałaś normalną , taka jak zwykle miesiączke to nie powinnaś byc w ciązy a co do tego śluzu nie jestem pewna szczerze mówiąc

ja tez nie wiem co sie stalo, test negatywny, jestem po okresie , nic mnie nie boli, nie mam zadnych dolegliwości , mam nadzieje ze to taki jednorazowy wybryk organizmu, i ze wszystko jest oki, bede obserwowac sluz czy pojawi sie jescze taki, ewentualnie za tydz zrobie test jescze raz, nie wydaje mi sie ze to mogla lub jest ciaza, lub tez ciąza poza maciczna bo testy ponoc takie sprawy wykrywaja,a poronic tez nie bo by bylo krwawienie nic innego do głowy mi nie przychodz

Gość nie martw
sie to na pewno jednorazowe i masz racje test wykrylby ciaze pozamaciczna bo przecież stężenie hcg byłoby wysokie obserwuj się